LG G2 mini – áprilistól Európában

Farkas Norman - 2014. március 28.

A jövő hónapban landol az európai piacon az LG tavalyi nagyágyújának MWC-n bemutatott kompakt kiadása, mely 4,7 hüvelykes qHD kijelzővel és négymagos Snapdragon 400 processzorral dicsekedhet.

A kisebbik dél-koreai gyártó a februári Mobile World Congress során mutatta be az LG G2 mini kiadását, mely nemcsak kisebb a zászlóshajónál, hanem sokkal visszafogottabb hardverrel is rendelkezik. A vörös, arany, hold fehér és titán fekete árnyalatokban megjelenő készülék először a Független Államok Közösségébe tartozó államokban lesz kapható, s április már folyamán Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Afrikában is meg lehet majd vásárolni.

A G2 mini „lelke” egy négymagos Qualcomm Snapdragon 400 processzor, amit 1GB RAM, 8GB  bővíthető tárhely 2440mAh kapacitású akkumulátor, valamint 8 megapixeles hátlapi és 1,3 megapixeles előlapi kamera egészít ki. A korrekt hardver mellé meglepő módon nem 1280 x 720, hanem „csak” 960 x 540 képpont megjelenítésére képes qHD érintőkijelzőt épített a vállalat, miközben a legtöbb konkurens gyártó már HD panellel szereli fel középkategóriás mobiljait.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza