A Samsung elárulta a Gear 2 és a Gear Fit árait

Czipperer Dia - 2014. március 21.

A Samsung csütörtöki tajvani bemutatóján közzétette legújabb hordható okoeseszközeinek, a Gear 2 és a Gear Fit árait. Nem lesznek túl olcsók.

Múlt hónapban debütáltak az MWC-n a Samsung legújabb hordható okoseszközei, a Gear 2, a Gear2 Neo valamint a Gear Fit. A vállalat most a hivatalos árakat is leleplezte. 

Megtartottták a Gear 2 és a Gear Fit tajvani bemutatóját, ahol végre az is kiderült, mennyiért juthatnak hozzá a felhasználók az új kiegészítőkhöz. A Sammobile.com oldalán olvasható, hogy az előzetes pletykáknak megfelelően az USA-ban a Gear 2 297 dollárba kerül majd, míg a Gear Fit 197 dollárért vásárolható meg.

A Samsung a Mashable-nek a Gear 2 Neo árát is elárulta, amely a Fithez hasonlóan szintén 199 dollárba kerül majd. Ahogy az árcédulák is mutatják, nem lesznek olcsók az eszközök. A The Verge azonban arról is beszámol, hogy Amerikában az AT&T a Gear 2 és a Gear 2 Neo árából 50 dollár kedevezményt ad, ha a Galaxy S5-tel párban vásárolják meg. 

Igaz, hogy a Samsung a Gear 2 esetében hasonló árszegmenshez ragaszkodott – némi csökkentéssel, azonban elődjénél jóval több mindenre képes a Gear 2 és több okostelefonnal képes együttműködni, mint a Galaxy Gear. 

Az eszközök jövő hónaptól lesznek hivatalosan elérhetők, ám a Best Buy oldalán már előrendelhetők a modellek.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza