Elindult az ország első "csokifutár" oldala – CsokiMost.hu

Kütyü Magazin - 2014. március 17.

A CsokiMost.hu webshop újdonsága, hogy az országban elsőként szállítja házhoz, akár aznap a megrendelt finomságot. Jelenleg közel 250 féle csokoládé közül választhat Újbuda lakossága, ha azonnal csokit szeretne rendelni, de a paletta folyamatosan bővül a CsokiMost.hu oldalán. 

Elindult az első hazai csokirendelő oldal, a CsokiMost.hu. Az ötlet igazán hiánypótló az internetes rendelés és házhozszállítás hatalmas forgatagában, hiszen például ételt, italt, virágot már számtalan helyen rendelhetünk, de kimondottan csokoládét sehol, azonban mindenki ismeri az érzést: „csokit akarok, de most azonnal”. Ezt a piaci rést kihasználva szeretnék az üzemeltetők a felmerült fogyasztói igényeket kielégíteni.

A csokoládék árai nem magasabbak egy szupermarket árainál, és egy közepes méretű rendelés esetén szállítási díjat sem számolnak fel. Érdekesség, hogy a CsokiMost felhasználóbarát felületét ízléses, Instagram szűrővel felturbózott képek színesítik, azaz minden egyes csokifajtát külön lefényképeztek az oldal alkotói. A kínálatban egyébként megtalálhatók a legelterjedtebb csokimárkák (Milka, Boci, Mars, Lindt stb.) és a kevésbé ismert, különleges kézműves belga csokoládék is, sőt cukormentes táblák közül is válogathatunk.

 

 

Az oldal különlegessége továbbá, hogy minden termékről részletes információt találhatunk, így nemcsak az összetevők szerepelnek az adatlapokon, de az átlagos tápértékekről és az allergén összetevőkről is tájékozódhatunk. Utóbbiakra ráadásul könnyen szűrhetünk is keresés segítségével.

"Terveink szerint kézműves és különleges csokik is kaphatóak lesznek hamarosan a webshopban, illetve különböző kiegészítő szolgáltatások bevezetését tervezzük, mint például a külön rendelhető névre szóló díszcsomagolás. A fejlesztésekről és az újdonságokról folyamatos tájékoztatást adunk a közösségi oldalunkon" –nyilatkozta Tóth Bálint, a CsokiMost.hu üzemeltetője.

A CsokiMost.hu kezdetben csak Budapest XI. kerületébe vállal azonnali kiszállítást, de a szállítási terület folyamatosan bővül a főváros területén. Az ország többi részére két munkanapos határidővel küldik a "mentőcsomagot".

 

 

 

 

Vissza