Március 6-án mutatkozhat be a Meizu MX4

Czipperer Dia - 2014. március 5.

Bár már az MWC-nek is vége, a techélet nem áll meg. A Meizu ugyanis már kiküldte a meghívókat következő párizsi eseményéről, ahol remélhetőleg az új Meizu MX4-et leplezik le.

Március 6-án tartja a Meizu sajtóeseményét, ahol valamilyen meglepetéssel készülnek, ugyanis a meghívóból nem derül ki, mi is adta az esemény apropóját.

Sokan remélik, hogy a legújabb MX4 mobil lesz a rendezvény középpontjában, melyről még vajmi keveset tudunk. Egyelőre csupán spekulációk vannak arra vonatkozóan, hogy a készüléket a Qualcomm Snapdragon 801 chipset hajtja majd, illetve a Samsung Exynos 5-nek is van tábora, mely a Meizu MX3 lelke is.

Ha minden igaz, két változatban is elérhető lesz a készülék, lehet, hogy a processzorok is e kettő között oszlanak majd meg. Állítólag mindkettő 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ám a felbontás terén már jelentős különbségek mutatkoznak. Míg az egyik csak Full HD, a másik 2K QHD felbontásra is képes lesz. Ez azonban még egyáltalán nem biztos, hiszen korábban az Intomobile háromféle verzióról írt: egy Mini, Uni és egy Maxi kiadásról.

Érdekes, hogy az esemény európai helyszínen lesz, ugyanis a Meizu készülékek a kínai piacon elérhetők csak. Igaz, nemzetközi terjeszkedésről (USA és Európa) már korábban beszélt a vállalat, ám pontosan nem tudni, mindez mikor is valósul meg. A párizsi helyszín egyben azt is jelentheti, hogy a kínai gyártó az európai régió felé is kacsingat, és, ha valóban az új mobilt leplezik le, talán szimbóluma is lehet a piaci nyitásnak.

 

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza