Az Asus felfedte, mely modellek kapnak Android 4.4 KitKat frissítést

Farkas Norman - 2014. február 28.

Az Asus végre csatlakozott a többi androidos gyártóhoz, s elárulta, hogy tervei szerint mely készülékekre teszi elérhetővé az Android 4.4 KitKat rendszerfrissítést a jövőben.

A hardver, PC, okostelefon és tablet piacon is elismert Asus a minap megosztotta a nagyvilággal, hogy mely androidos készülékei kapnak Android 4.4 KitKat frissítést.

A tajvani gyártó tervei szerint a PadFone 2, a régi és új PadFone Infinity, valamint a PadFone A80 részesül majd update-ben. A korábban kiadott PadFone Infinity Ázsiában és Oroszországban, a PadFone A80 pedig Európában frissül. A PadFone 2 és az új PadFone Infinity számára minden régióban elérhető lesz a KitKat.

Ami a kiadási dátumokat illeti, nincs napra pontos infó, de annyit már lehet tudni, hogy a PadFone 2, a korábbi PadFone Infinity és a PadFone A80 készülékekre a második negyedév végén, azaz június folyamán indul el a frissítés terjesztése, míg az új Infinity csak július és szeptember között, a harmadik negyedévben kapja meg azt.

Érdekes, hogy az Asus mennyire elcsúszott a készülékek szoftveres támogatásával, hiszen néhány éve még az első között frissítette modelljeit a legújabb rendszerre, most pedig az utolsók között van a sorban.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza