Ingyen telefonálhatnak Valentin-napon a UPC-sek

Kütyü Magazin - 2014. február 7.

A UPC Valentin-napi meglepetéssel készül vezetékes telefont használó előfizetőinek, melynek keretében korlátlan, díjmentes belföldi beszélgetést biztosít február 14-én.

Valentin-napon a UPC minden telefon-előfizetőjét korlátlan, díjmentes beszélgetéssel ajándékozza meg. Az ország második legnagyobb vezetékes telefonszolgáltatójának több mint 400 ezer ügyfele február 14-én ingyen hívhatja az összes magyarországi belföldi vezetékes telefonszámot. A vállalat korábban már több alkalommal biztosította karácsonykor és újévkor ügyfeleinek a lehetőséget arra, hogy ne csak gondoljon szeretteire, hanem hívja is fel őket és beszélgessen el velük díjmentesen. Tavaly év végén is sok ezren éltek ezzel a lehetőséggel és kívántak boldog ünnepeket az ismerőseiknek, barátaiknak, szeretteiknek.

A UPC-sek most a szerelmesek napján is nyugodtan belefeledkezhetnek a telefonálásba és megállás nélkül cseveghetnek országhatáron belül az ismerőseikkel. De akár vég nélkül együtt is mozizhatnak otthon, hiszen egy regisztráció ellenében Valentin-naptól két héten át kódolatlanul nézhetik az HBO Pak filmjeit.

 

Vissza