Az Epson bemutatta az XP610 tintasugaras nyomtatót

Kütyü Magazin - 2014. január 24.

Bővült az Epson Expression Premium kompakt, tintasugaras nyomtatócsaládja. Az új, sokoldalú és könnyű otthoni nyomtatásra tervezett XP-610 nyomtatót azoknak az egyéni felhasználóknak szánták, akik fotóstehetségüket szeretnék bemutatni egy minden igényt kielégítő Wi-Fi készülék segítségével.

Az új Epson Creative Print alkalmazás teret ad a kreativitásnak, a felhasználók készíthetnek üdvözlőkártyát, személyre szabhatják a nyomtatásra szánt anyagokat, valamint közvetlenül a Facebookról is nyomtathatnak képeket. Az alkalmazás kompatibilis a Google Cloud Print szolgáltatásával is.

Katharina Zimmermann, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „Az XP-610 modellt úgy alakítottuk ki, hogy vásárlóink minden igényének megfeleljen, segítségével mindenki hatékonyan használhassa ki fotóstehetségét, és kiváló minőségű fényképeket és dokumentumokat nyomtathasson. Ezt a kompakt nyomtatót kimondottan egyszerű kezelni, és kis helyigényű is – minden, amire egy otthoni felhasználó vágyik.“

A többi Expression Premium sorozatú nyomtatóhoz hasonlóan az XP-610 is rendelkezik az Epson Connect funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók fényképeiket és dokumentumaikat egyszerűen és gyorsan nyomtassák ki Wi-Fi segítségével okostelefonról vagy akár táblagépről is. A Wi-Fi Direct szolgáltatás még egyszerűbbé teszi a vezeték nélküli eszközökről történő nyomtatást, mert a felhasználóknak nem szükséges vezeték nélküli hálózatra csatlakoztatni az eszközöket.

Az XP-610 használata egyszerű, két elöltöltős papíradagoló tálca könnyíti meg a váltást a fotó méretű és az A4-es nyomtatás között, közvetlenül nyomtathat CD vagy DVD lemezre is, a kétoldalas nyomtatás segítségével pedig papírt takaríthat meg a felhasználó. 

Az XP-610 készülékre a felhasználók a világ bármely pontjáról nyomtathatnak, ehhez elég elküldeni e-mailben a dokumentumokat és fényképeket a nyomtatónak, a Scan-to-Cloud szolgáltatás pedig lehetőséget nyújt a dokumentumok közvetlen beolvasására és mentésére a felhőalapú szolgáltatásokba.

Az XP-610 az Epson Claria Premium Ink technológiáját használja, amely a pigmentalapú fekete tintát, festékalapú cián, bíbor, sárga és fekete tintákkal kombinálja, ennek köszönhetően egyaránt képes kiváló minőségű, tartós szöveges dokumentumok és magasfényű fotók nyomtatására, nagy részletgazdagsággal, mélyfeketékkel és látványos, élénk színekkel. Tökéletes megoldás az otthoni felhasználók számára.

A különleges, jegesmedvét ábrázoló csomagolásnak köszönhetően a felhasználók azonnal felismerhetik az XP-610 nyomtatóhoz való tintapatronokat. Az összes tintapatron kapható normál és XL méretben, és mindegyik dobozon szerepel a nyomtatható oldalak száma, amelynek segítségével könnyen kiválasztható a nyomtatási igényhez megfelelő tintapatron.

A nyomtató használatát megkönnyíti az intuitív, 6,4 cm-es, intelligens vezérlésű érintőképernyő. A felhasználóbarát, interaktív menü közvetlen fotónyomtatást biztosít memóriakártyáról és PictBridge kompatibilis eszközökről, számítógép használata nélkül. Az Epson Expression Premium XP-610 készülék javasolt bruttó fogyasztói ára 49 000 forint.

 

Főbb jellemzők – Epson Expression Premium XP-610 

 

- Nyomtatás, szkennelés, másolás

- Claria Premium Ink – ideális a lenyűgöző, fényes fotók és az éles, kristálytiszta szövegek nyomtatásához

- Kompakt méret

- Epson Connect szolgáltatás (Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver)

- A Google Cloud Print: lehetővé teszi a menet közben való nyomtatást okostelefonról vagy számítógépről

- Wi-Fi csatlakozás

- Wi-Fi Direct a vezeték nélküli nyomtatáshoz, hálózat nélkül

- Egyszerű beüzemelés az automatikus Wi-Fi-beállítással

- Kétoldalas nyomtatás

- 6,4 cm-es, intelligens navigációjú érintőpanel

- Két elöltöltős papíradagoló tálca a fotó méretű és az A4-es méretű papírokhoz

- Közvetlen nyomtatás CD vagy DVD lemezre

- Nyomtatási sebesség: percenként akár 32 oldal

- A burkolat színe – fekete

- Fekete-fehér nyomtatási mód – fekete-fehér szöveg nyomtatása akkor is lehetséges, ha a színes tintapatronok kiürültek


 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Vissza