Négy új COOLPIX gép a Nikontól

Kütyü Magazin - 2014. január 22.

A Nikon négy új COOLPIX modellel rukkolt elő. Mindegyik egyedi kiemelkedő tulajdonságokkal bír, ám közös bennük, hogy AA-méretű, azaz bárhol könnyen beszerezhető elemmel/akkumulátorral működnek.

Nikon COOLPIX L830 – kerüljön még közelebb a témához

A klasszikus stílusú, 16 megapixeles COOLPIX L830 azoknak készült, akik egyszerűen használható, mégis nagy pontosságú és teljesítményű fényképezőgépet keresnek. Minden alkalommal elsőrangú eredményt kínál. Remek választás azoknak a fotósoknak, akik gondtalan fényképezésre vágynak, ugyanakkor kiemelkedő minőségű képeket szeretnének készíteni.

A COOLPIX L830 rendkívül nagy teljesítményű, 34x optikai zoom objektívvel van felszerelve, a gép 68x Dynamic Fine Zoom funkciójával pedig kétszer olyan távolra zoomolhat, mint telefotó objektívvel, miközben megmarad a kép teljes felbontása. Az Egyszerű automata mód a felhasználó helyett optimalizálja a gép beállításait, ezenfelül a gép oldalsó zoom karral és egyérintéses videofelvétel funkcióval is rendelkezik. A Vegyes VR (rázkódáscsökkkentés) ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását, így profibb végeredményt biztosít, illetve használatával a spontán felvételek is tisztábbak lesznek.

 

Felvételeit egyedivé teheti, ha egy gyermek szemmagasságából vagy éppen a tömeg fölötti nézőpontból fényképez, de természetesen ezektől eltérő saját perspektívát is választhat a 7,7 cm-es, nagy felbontású, dönthető képernyő jóvoltából. Eközben a hátsó megvilágítású képérzékelő csodálatosan tiszta, részletgazdag képeket rögzít. Örökítse meg a történéseket teljes HD felbontásban optikai zoommal és sztereó hanggal! A munkát élvezetessé teszi az, hogy a COOLPIX L830 kifinomult funkciói egy kompakt vázban kaptak helyet, amely kategóriájában az egyik legkisebb méretű, mindamellett stabilitásra és kényelmes használhatóságra van tervezve.

A COOLPIX L830 fekete, vörös és szilvakék színben lesz kapható.
 

Nikon COOLPIX L29 – hagyja a nehéz munkát másra

A COOLPIX L29 fényképezőgép 16 megapixeles CCD-képérzékelővel és nagy látószögű, 5x NIKKOR zoom objektívvel biztosítja a remek képminőséget minden alkalommal, egyszerű használhatósága révén pedig a fényképezés szabad és szórakoztató élmény lehet.

 

 

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket fűzte hozzá: „A COOLPIX L29 kényelmesen kézben tartható és egyszerűen használható gép, tükröződésgátló bevonattal ellátott, 6,86 cm-es LCD-kijelzővel rendelkezik, ráadásul segítségével szórakoztató szűrőhatásokat adhat képeihez, illetve 17 nagyszerű motívumprogram móddal is rendelkezik. Remek választás mindazoknak, akik intelligens fényképezőgépet keresnek. Azt szeretnénk, ha mindenki csodálatos képeket készíthetne, fotós tudásától függetlenül.”

Annak érdekében, hogy a minőségi fényképezés lehetőség szerint mindenki számára elérhetővé váljon, a COOLPIX L29 elmosódáscsökkentő funkciót, szórakoztató szűrőhatásokat és Intelligens portré rendszert is tartalmaz. Használatával a lehető legjobb képeket készítheti el, amiben a pislogásmentesítés, a mosoly időzítő és a vörösszemhatás-korrekció is segít. A tizenhét motívumprogram mód jóvoltából egy sor különféle stílus, effektus és táj közül választhatja ki a helyszínnek leginkább megfelelőt.

A COOLPIX L29 ezüst, fekete, vörös és vonalas díszítésű lila színben lesz kapható.
 

Nikon COOLPIX L30 – az élet fontos dolgaihoz

A COOLPIX L30 20 megapixeles CCD-képérzékelője és nagy látószögű 5x NIKKOR objektívje révén minden felvétele tiszta és éles lesz. Az Egyszerű automata mód minden eddiginél jobban leegyszerűsíti a videofelvételt, tökéletes lehetőséget kínálva a felejthetetlen családi pillanatok megörökítéséhez.


Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX L30 a haladó fotós ideális fényképezőgépe. Az Egyszerű automata mód és az egyérintéses videofelvétel funkció jóvoltából öröm vele a képek és videók készítése. Az alapfeladatokat a 17 motívumprogram mód, az elmosódáscsökkentés és az Intelligens portré rendszer végzi el, így ön a pillanat élvezetére összpontosíthat anélkül, hogy annak méltó megörökítése miatt kellene aggódnia. ”

Az élet fontos dolgaira összpontosító fotósok számára készített gép 7,62 cm-es LCD-képernyőjén szépen megkomponálhatók a képek, majd még erős napsütésben is tisztán játszhatók vissza. Minden eddiginél egyszerűbbé vált a megőrizni kívánt, fontos pillanatok megörökítése – a külön videofelvétel gombbal máris indulhat a rögzítés. A fényképezőgép nagy felbontásának köszönhetően a családról vagy a különleges pillanatokat ünneplő barátokról készített felvételek tiszták és élesek.

A COOLPIX L30 ezüst, fekete és vörös színben lesz kapható.
 

Nikon COOLPIX L330 – az okos mesterlövész

A COOLPIX L330 klasszikus stílusú, egyszerűen kezelhető fényképezőgép nagy teljesítményű, 26x optikai zoommal. A nagy látószögű NIKKOR objektívvel felszerelt modell az átfogó panorámaképektől a távoli események megörökítéséig mindenre használható.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX L330 tovább tágítja kompakt fényképezőgépeink képességeinek határait; kiemelkedő képminőség, villámgyors reagálás, valamint fantasztikus élességű felvételeket készítő, remek fényerejű, nagy felbontású és nagy látószögű NIKKOR objektív jellemzi.”



Ha igazán büszke az elkészült képre, bátran készíthet belőlük akár plakát méretű nagyítást is a barátoknak és családtagoknak. Ez a gép nagy felbontású képérzékelőjének köszönhető, amely elsőrangú élességgel rögzíti még az apró részleteket is. Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) javítja a gép stabilitását, a nagy ISO funkció gyenge fényben is tiszta képeket készít, a legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció pedig kiválasztja a legélesebbet 10 egymás után készített felvétel közül – a remek végeredmény szinte garantált.

A COOLPIX L330 fekete színben lesz kapható.

 


 

Vissza