Hamarosan debütál az Oppo Find 7

Farkas Norman - 2013. december 13.

A kínai gyártó hivatalosan is beharangozta a Find 7 óriásmobil közelgő bemutatóját, de kicsit sem utalt a készülék technikai felszereltsége. Persze ez nem jelenti azt, hogy semmit nem tudunk róla.

A feltörekvő kínai gyártó sorra rukkolnak elő az ütős újításokkal, hogy lekörözzék egymást. Ennek talán a „nagyok” örülnek a leginkább, akik komótosan, a piaci igények bizonyos mértékű feltérképezése után tesznek le az asztalra egy-egy új készüléket.

Jelenleg az Oppo, a Vivo és a Meizu verseng egymással a legintenzívebben. Míg a Vivo egy 2K (4xHD) kijelzős csúcsmobilon dolgozik, addig a Meizu egy leheletnyivel nagyobb felbontású versenyzőt, az MX4G-t fejleszti. Az Oppo egy méretes megjelenítővel megáldott készüléket szeretne bemutatni, s ezt nemrég hivatalosan meg is erősítette.

A Find 7 nevű jövevény hardveréről egyelőre nem sokat lehet tudni, de az eddigi infók szerint 5,6 hüvelykes, 2560 x 1440 pixel (2K) felbontású érintőképernyőt, 32GB belső tárhelyet, négymagos Snapdragon 805 processzort, valamint 3GB RAM-ot tudhat magáénak.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza