KitKat frissítést kap a Huawei Ascend P6

Farkas Norman - 2013. november 15.

Jó hír az Ascend P6 tulajdonosok számára, hogy telefonjukra várhatóan január vége előtt megérkezik az Android rendszer legfrissebb verziója, a 4.4 KitKat.

A Huawei egy lehengerlő külsejű, ugyanakkor nagy tudású készüléket tett le az asztalra, amikor megalkotta az Ascend P6-ot. A rendkívül karcsú mobil sok felhasználót vonzott magához, erről árulkodik többek között, hogy csak Kínában több, mint kétmillió példányra érkezett előrendelés.

Mint minden fiatal androidos készülék esetében, úgy a P6-nál is felmerül a kérdés, hogy vajon megkapja-e a rendszer legfrissebb verzióját egy frissítés formájában. Nos, több nagy gyártó után végre a Huawei is nyilatkozott a témában, elárulta, hogy tervei szerint az Ascend P6 Android 4.4 KitKat frissítése már január előtt elérhető lesz.

Ez meglepő, hiszen a kínai cég eddig nem járt az élen az update-ek szállításában. Reméljük, hogy a jövőben tovább emelkedik a Huawei terméktámogatásának színvonala, hiszen így nőhet jó híre az elégedett felhasználók által, ami – kis túlzással – egyenes utat jelenthet magasabb piaci részesedés felé.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza