Google Play Áruház eléréssel jön BlackBerry OS új verziója

Farkas Norman - 2013. november 11.

A friss hírek szerint a BlackBerry OS 10.2.1-es verziója integrált Google Play hozzáféréssel érkezik, így minden eddiginél több tartalomhoz férhetnek majd hozzá azok a felhasználók, akik a kanadai gyártó készülékeit választották.

Az utóbbi időben nem érkeztek jó hírek a BlackBerry háza tájáról, kivéve az iOS és Android platformon hatalmas sikernek örvendő BBM alkalmazást. A reménytelennek tűnő pénzügyi helyzetbe sodródott gyártó piaci részesedése egyre csökken, ám a pletykák ellenére továbbra sem kerül mások kezébe, nem adja fel a talpra állásért való küzdelmet.

A dolgok jobbra fordulásához vezető út egyik jelentős eleme lehet, hogy a korábbi ígéreteknek megfelelően végre hozzáférhető lesz a BlackBerry 10 felhasználók számára a Google Play Áruház kínálata, ami sokkal kényelmesebb megoldást jelent a korábbi megoldásokhoz képest, melyek az androidos alkalmazások elérése irányultak.

Az alábbi fotók egyértelműen bizonyítják, hogy a BB10 10.2.1-es verziójába rendszerszinten integrálták a Google Play Áruházat, ami révén roppant egyszerűen telepíthetők az androidos alkalmazások a kandai mobilokra. Üröm az örömben, hogy egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés sem a Google, sem pedig a BlackBerry részéről az újítás jelenlétéről, illetve azt sem lehet még tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg a rendszer fent említett kiadása.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza