Hajlított kijelzős iPhone-okon dolgozik az Apple?

Farkas Norman - 2013. november 11.

A friss pletykák szerint az cupertinói gyártó kettő új okostelefonnal szeretne előrukkolni 2014-ben. Állítólag a jövevények nagyobbak lesznek az iPhone 5-nél, de ami ennél is érdekesebb: hajlított kijelzővel rendelkeznek majd.

A Bloomberg értesülései szerint az Apple az idei évhez hasonlóan 2014-ben is kettő iPhone modellt szeretne piacra dobni, melyeket nemcsak fejlettebb érzékelőkkel, hanem nagyméretű, hajlított megjelenítővel is fel szeretne vértezni. Az egyik mobil 4.7, a másik pedig 5.7 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet a várakozások szerint. Az új szenzorok jóvoltából a készülékek állítólag különbséget tudnak majd tenni az erősebb nyomások és a finomabb érintések között.

Persze az Apple nem igazán mutat újat, ha előrukkol a fenti eszközökkel, hiszen már két nagyméretű, hajlított megjelenítővel szerelt okostelefon is létezik – egyik a Samsung, másik az LG terméke.

Ugyanakkor előfordulhat, hogy a mendemondák csak kitalációk, hiszen nem áll mögöttük hivatalos megerősítés – ahogy anno a hajlított kijelzős iPhone 5-öt beharangozó, 2011-es pletykáknak sem volt valós alapja.

 

Samsung Galaxy Round



 

[Forrás: CNet]

Vissza