Most 50 GB-os az LG felhője

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 23.

Az LG egy különleges promóciót indít Magyarországon, amelynek lényege, hogy az LG Cloud szolgáltatásban elérhető tárhely 5 GB-ról 50 GB-ra bővül. Az LG Smart TV tulajdonosok az akció időtartama alatt tízszer nagyobb, jelszóval védett, privát tárhelyhez férhetnek hozzá az LG Smart tévéjükön, számítógépükön és okostelefonjukon is.

Azoknak az új Smart TV tulajdonosoknak, akik 2013. szeptember 12-e és december 31-e között az LG Smart tévéjükön bejelentkeznek az LG Cloud alkalmazásba, az eddigi 5 GB tárhely helyett 50 GB áll rendelkezésükre.

A megnövelt tárhely több mint egy évig, 2014. december 31-ig áll a felhasználók rendelkezésére. Ezt követően az alapszolgáltatásban biztosított 5 GB tárhely lesz elérhető az LG Cloud-on.

Az LG Cloud alkalmazás segítségével a felhasználók kényelmesen és gyorsan érhetik el és nézhetik vissza videóikat, fényképeiket az LG Smart TV-jükkel. A Google Play-ről és az LG Smart World áruházból is egyszerűen telepíthető alkalmazás az LG Smart TV-kkel, a Windows 7, XP vagy Vista rendszerű számítógépekkel és az Android 2.2 Froyo, illetve frissebb verzióját futtató okostelefonokkal egyaránt kompatibilis.

A számítógéphez szükséges alkalmazás a https://hu.lgecloud.com/ honlapról tölthető le.

 

 

Vissza