Frissült a Chrome iOS verziója

Czipperer Dia - 2013. szeptember 16.

A Google a napokban jelentette be, hogy a Chrome böngésző legújabb változata iOS-en is debütált. A 29-es verzió iPhone-ra és iPadre is letölthető számos újdonsággal fűszerezve.

Az alkalmazás újdonságai közé tartozik az új keresési funkció, az adatmenedzsment és a hangkeresés is.  Na de nézzük, melyik mit kínál a felhasználóknak a megújult böngésző!

Az új keresési mód lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy gyorsabban hozzáférjenek a keresési eredményeikhez, vagyis a kereső teljesítménye javult, ezáltal sokkal gyorsabb lett.

A hangkeresési lehetőséget is javították, így már főnévfelismeréssel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ha például azt kérdezem, „Ki az Egyesült Államok elnöke?”, a kereső automatikusan felismeri az elnök szót, ezáltal azt is nyomon követhetjük, ki az ő felesége.

Mostantól pedig a felhasználók megnézhetik mentett adataikat a Bandwidth Management beállításoknál. Ez a szolgáltatás kicsit lassabban debütál, mint társai, ám a Google szerint idővel minden felhasználó számára elérhető lesz.

A program általános teljesítménye is javult, valamint biztonsági szempontból is (egyszerű vagy biztonságos bejelentkezés).

 

 

A program legújabb verziója már elérhető az App Store-ban.

 

Forrás: Techspot.com

Vissza