Új Lenovo munkaállomás vonzó árcédulával

Széll Zoltán, 2013. augusztus 27. 11:28

A Lenovo bejelentette a ThinkStation E32 belépőszintű munkaállomást professzionális alkalmazásokhoz (pl.: CAD, termékfejlesztés, építészet).

A Think Station E32 Intel Xeon E3 vagy negyedik generációs Intel Core i7 és Core i5 processzorokkal kapható. Jellemzője még a növelt memória és grafikus képesség a felhasználók egyre növekvő teljesítmény és produktivitási igényeinek kielégítésére. Az E32 család kiválasztott modelljei lehetővé teszik a gépre telepített Autodesk AutoCAD LT 2014 szoftver 60 napos ingyenes használatát.

A ThinkStation E32 torony vagy SFF (small form factor = kis formátumú) kivitelben kapható, jellemzője az Intel Xeon E3 1200 v3 termékcsalád. A nagy teljesítményű E32 munkaállomásokhoz az opciók széles választéka kapható, amely lehetővé teszi alkalmazásukat a gyógyászati- a média és szórakoztató-, valamint a pénzügyi szolgáltató iparban, ahol a felhasználók az alapmodelleken dolgoznak. A felhasználók megkapják a munkaállomásokban használt ECC (Error Correcting Code = hibajavító kód) memória minden előnyét, amely csökkenti a memóriával kapcsolatos hibákat és a kritikus adatvesztéseket.

 

 

Mind a két ThinkStation E32 modell professzionális grafikus képességekkel rendelkezik, amely a Nvidia Quadro grafikus kártyáinak (maximum K4000 a toronyváltozatban és K600 az SFF változatban) és az Intel P4600 HD GPU-nak köszönhető. Az E32 a felhasználók igényeinek megfelelően nagy, 32GB-os memóriát támogat. Mind a két modell 2x USB 3.0 kaput (a frontoldalon), összesen 6x USB 3.0 kaput tartalmaz.

A Lenovo Think Station E32 toronymodell és a Lenovo Think Station E32 SFF modell szeptember 6-ától lesz kapható, induló ára 729 US$.