Új Dell asztali PC – OptiPlex 3011 All-in-One

Kütyü Magazin, 2013. július 1. 11:41

A Dell bemutatta az OptiPlex 3011 All-in-One PC-t, amely többek között integrált webkamerával, mikrofon- és headset-bemenettel rendelkezik. A számítógéphez vezeték nélküli billentyűzet is csatlakoztatható, a belső és külső USB-portokon kívül pedig két további, könnyen hozzáférhető USB-port is található a gép oldalán.

Az OptiPlex 3011 rendkívül könnyen kezelhető, köszönhetően az olyan szabványos felügyeleti megoldásoknak, mint például a Dell KACE szoftver. A modell a Dell Data Protection Encryption szoftvert is támogatja, így az adatok védelme az eszközön és a felhőben is biztosítható. A számítógép a Dell Cloud Desktop szolgáltatásnak – egy új és teljesen integrált, a Dell Wyse WSM szoftverre épülő asztali és alkalmazás-virtualizációs technológiának – köszönhetően képes a felhőalapú megoldások futtatására.

A helyi adattárolást nem igénylő Dell Cloud Desktop szolgáltatással az OptiPlex 3011 felhasználói felületét meg lehet osztani több virtuális felhasználó között egy rendkívül biztonságos, központosított felügyelettel és tárolással rendelkező környezetben. Mindezek mellett az OptiPlex 3011 ugyanazt a megjelenést, teljesítményt, működést és funkciókat biztosítja, mint egy hagyományos asztali gép.

 

A kiemelkedően tartós és megbízható All-in-One számítógép minden alkatrészét és rendszereit hosszú évek megterhelő használatát szimulálva tesztelték. A karcsú, helytakarékos modell a VESA-rögzítésnek és vezeték nélküli csatlakozási lehetőségnek köszönhetően segít rendezetten tartani a munkakörnyezetet.

A Dell OptiPlex asztali gépeket a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével tervezték. A gépek csomagolása és az OptiPlex számítógépek műanyag háza újrahasznosítható, ezek mellett pedig a gép számos energiatakarékos megoldást is biztosít.

A Dell OptiPlex 3011 már megrendelhető Magyarországon.