Samsung Galaxy Note III – Alumínium burkolattal?

Farkas Norman, 2013. április 15. 15:38

Felröppent a hír, hogy a dél-koreai óriás aggódni kezdett a HTC One láttán, mert rájött, hogy a saját készülékei gyengébb anyagminőséget képviselnek. Egyesek szerint a Samsung felismerése elsőként a Galaxy Note III anyaghasználatában nyilvánul meg, mely már alumínium készülékházzal próbálja elcsavarni a vásárlók fejét.

A SamMobile "bennfentes" forrásokból származó információi szerint a Samsung észbekapott az unibody alumínium készülékházzal szerelt HTC One láttán, s a jövőben ő maga is hanyagolni szeretné a műanyagot a prémium készülékeiből, s jobb megjelenést biztosító, igazi minőséget sugárzó anyagokkal, például alumíniummal helyettesítené azt. Ez a döntés igen nagy változást vetít előre a dél-koreai gyártó termékkínálatára vonatkozóan, hiszen eddig szinte mindegyik csúcsmobilját a műanyag uralta.

Hogy melyik készülékben ölt testet először a Samsung új elhatározása? Nos, ha hihetünk a „bennfentes” infóknak, akkor az okostelefon-tablet hibridsorozat idei modellje, a Galaxy Note III lesz az első fém, valószínűleg alumínium burkolattal ellátott Samsung csúcsmobil. Örülnénk, ha a pletyka beigazolódna, hiszen jó érzés, ha már egy készülék megjelenésén és tapintásán is érződik, hogy értékes, s nem csak a tudásából és a funkcionalitásából derül ki, hogy mennyit ér. Persze nem mondjuk azt, hogy nagy baj lenne az eddig Galaxy Note-, vagy a Galaxy S sorozat tagjaival, csak úgy gondoljuk, hogy a kemény, időtálló anyagok használata jelentősen feldob egy eszközt, s ezt a plusz hiányzik a műanyagból építkező riválisokból.

Az év második felében piacra kerülő Galaxy Note III-ról egyébként eddig annyit sikerült megtudni, hogy 5,9 hüvelykes Full HD kijelzővel és 13 megapixeles kamerával szerelik fel, fedélzetén pedig az Android 5.0 Key Lime Pie operációs rendszer teljesíthet szolgálatot.

 

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]