Photoshop telefonra is – Androidra és iOS-re [Videó]

Czipperer Dia, 2013. február 27. 16:19

Már egy ideje a Google Playen és az AppStore-on is összefuthatunk a Photoshoppal, méghozzá Adobe Photoshop Touch néven. Az eddig csak táblagépeken futó applikáció most telefonra is elérhetővé vált.

Az Adobe továbbfejlesztette Photoshop Touch alkalmazását, amely most már androidos okostelefonokon és iOS-en is használható, és letölthető a Google Play-ről és az AppStore-ból. Aki ismeri a programot, tudhatja, mennyi lehetőséget kínál: például rétegeket hozhatunk létre vele. A Touch verzión a Scribble Selection funkció lehetővé teszi, hogy az egyes alkotásokhoz rétegeket hozzunk létre a telefon kamerájának segítségével. Természetesen a legtöbb népszerű Photoshop funkció elérhető. 

Akár több eszközön is dolgozhatunk, a program automatikusan szinkronizálja a változásokat. Mentett munkáinkat a felhőben is tárolhatjuk: az Adobe Creative Cloud ingyenes tagság 2GB tárhelyet biztosít számodra. Akár egészen nagy felbontású képekkel is dolgozhatunk, akár 12 megapixelt is támogat. Az alkalmazás bár nem ingyenes, de egész jó áron, 4,99 dollárért letölthető (kb. 1100 ft).
 

Forrás: Androidapps.com, Connect.dpreview.com