Óriási akciókkal indítja a telet a Telenor

forrás: Prím Online, 2012. november 15. 10:21

Idén karácsonykor minden eddiginél szélesebb körű akciós kínálattal és extrákkal várja ügyfeleit a Telenor. Az ősz eleje óta elérhető multimédia tartalmakon és a korábbiaknál még kedvezőbb eszközajánlatokon túl a Telenorhoz csatlakozó számhordozókat is megajándékozza a szolgáltató.

A Telenor karácsonyi ajánlatában a szolgáltató kínálatában szereplő valamennyi mobiltelefon már 0 forintért elérhető az új lakossági számlás, a Bónusz Programban részt vevő és a kisvállalkozó előfizetők számára is, meghatározott feltételekkel és tarifa mellett. Az ünnepi kínálat több újdonsággal is kiegészül, így például a Samsung egyik legnépszerűbb androidos mobiljának kompakt változatával, a 4 hüvelykes kijelzővel, erős, duplamagos processzorral rendelkező Samsung Galaxy S III minivel, a vékony, két kamerával is felszerelt Sony Xperia J-vel és a ZTE Blade III-mal is.

„Eddigi legextrább karácsonyi akciónkban számlás, kártyás és mobilinternet előfizetőink egyaránt megtalálhatják a számukra leginkább megfelelő ajánlatot. Ráadásul a következő két hónapban valamennyi mobiltelefonunk megvásárolható akár már 0 forintért, így bárki kedvére válogathat, és a mobilozás valódi élményével lepheti meg magát vagy szeretteit az ünnepen. Bízunk benne, hogy jelenlegi és új ügyfeleink is szívesen fogadják majd a Telenor történetének egyik legnagyobb akcióját” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A kártyás mobilok közül rendkívül kedvező áron lehet érintőképernyős készüléket választani, például a Samsung Star 3 9990 forintért, további androidos okostelefonok pedig már 14 990 forinttól megvásárolhatók. Mindezek mellett az új kártyás előfizetők legalább 3 ezer forintos feltöltés esetén 100 hálózaton belül lebeszélhető percet és 100 MB belföldi adatforgalmat tartalmazó extra szolgáltatást kaphatnak.

Ajándék mobil várja kártyás csomaggal azokat az ügyfeleket, akik most vásárolnak új mobilinternet előfizetést és modemet kétéves hűségnyilatkozat és kétéves tarifamegtartás mellett. Ők ebben az ajánlatban négyféle tarifa közül választhatnak. A Hipernet Heavy és Pro csomagot választók ajándéka egy-egy androidos okostelefon. A Hipernet Active és Medium tarifákat vásárló ügyfelek pedig egy stílusos érintőképernyős, aktív közösségi életre tervezett mobilt, az LG T385-öt vihetik haza. A szolgáltató az eszközt vásárlók számára is készül ünnepi ajánlattal, így például az Asus egy mozdulattal netbookká alakítható, csúcskategóriás táblagépe, a Transformer Pad Infinity már 49 490 forintos kezdőrészlet befizetése után 12 havi 9625 forintos részletre megvehető kétéves hűség és kétéves tarifamegtartás mellett.

A Telenorhoz számhordozó, kétéves hűséget és tarifamegtartást vállaló lakossági és kisvállalkozó számlás ügyfelek nemcsak kedvező készülékajánlatok között válogathatnak: a mobilszolgáltató a telefon mellé ugyanis 10 ezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt ad ajándékba. Sőt, az ünnepi vásárlást egyszerűen, kényelmes körülmények között, a Telenor Netshopjában intéző új lakossági számlás ügyfelek, illetve a Bónusz Programban részt vevők 5 ezer forint értékben kapnak SPAR vásárlási utalványt, két év hűség vállalása esetén.

További információkat a Telenor oldalán találsz az akciókról.