MT: Egy díjcsomaghoz két SIM kártya - megoldás mobilinternet-megosztásra

forrás Prim Online, 2012. május 23. 12:20

A Magyar Telekom a kifejezetten üzleti ügyfeleknek bevezetett ÉnCégem díjcsomaghoz már Tandem kártyát is kínál.

A kis- és közepes üzleti vállalkozások számára nyújtott, személyre szabható ÉnCégem díjcsomaghoz előfizetésenként egy második SIM kártya, úgynevezett Tandem kártya is igényelhető, amely az okostelefonon és táblagépen, vagy notebookon egy időben történő mobilinternetezést teszi lehetővé. A Tandem kártya segítségével – amelynek havi díja 320 Ft nettó (bruttó 407 Ft) -, az internetforgalom tetszőlegesen megosztható a kártyát használó két eszköz között.

További újdonság, hogy két készülék is választható egyszerre egy díjcsomagban.  Az ÉnCégem 3XL díjcsomag esetén 0 Ft kezdőrészlettel Samsung Galaxy Y okostelefon, valamint Samsung Galaxy Tab 8.9 táblagép is vásárolható, 2 éves határozott idejű szerződés aláírása mellett.

A hatékony és távolról is elérhető céges kommunikációt szolgálja a Virtualoso eMail Mobile postafiók is, amely újonnan igényelt Tandem SIM kártya mellé 1 éven keresztül 0 Ft-ért kapható. A Virtulaloso eMail Mobile postafiók előnye, hogy bármikor, bárhonnan elérhető a vállalati levelezés és céges naptár, amelyek folyamatosan szinkronizálhatók mobiltelefonon keresztül.  A szolgáltatáshoz saját domainnév (xy@sajatcegem.hu) is jár külön költség nélkül, amellyel egyedi céges e-mail cím alakítható ki a vállalat és a kollégák számára, mindezt SPAM vírusvédelem és 24 órás szakértői támogatás teszi biztonságossá.

Az ÉnCégem díjcsomag tehát az üzleti ügyfelek eltérő igényeihez kialakított, rugalmas, három alapcsomagból (ÉnCégem Start, ÉnCégem, ÉnCégem Prémium) álló konstrukció, amelyek havi díja a szabadon választható mobilinternet adatforgalmi opciótól és a kiegészítő szolgáltatásoktól függ. További feltételek a www.uzletitelekom.hu weboldalon olvashatóak.