800 dollárért előrendelhető a Galaxy S III

Farkas Norman, 2012. március 13. 19:41

A hivatalosan még be sem mutatott csúcsmobil a MobileCityOnline oldalon bukkant fel előrendelhető modellként. A 799,99 dollárért lefoglalható jövevények érkezését a második negyedévre ígéri az online áruház.

A pletykák hadával övezett Samsung Galaxy S III nem csak előrendelhető a MobileCityOnline oldalán, hanem a kütyü részletes leírását is megtekinthetik az érdeklődők.

A webáruházban található adatok szerint a koreai gyártó zászlóshajója Gorilla Glass-szel védett, 4,6 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású Super AMOLED Plus megjelenítőt, négymagos, 1,8GHz-es Exynos 4212 processzort, 2GB RAM-ot, 16GB – microSDHC kártyával bővíthető - belső tárhelyet, valamint Bluetooth (3.0), GPS, WLAN és opcionálisan választható NFC modult tudhat magáénak. A 12 megapixeles fő-, illetve 2 megapixeles előlapi kamerával megáldott újdonság fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer TouchWiz 4.0 kezelőfelülettel felturbózott változata teljesít szolgálatot.

A négysávos GSM modult tartalmazó szerkezet támogatni fogja a 4G LTE hálózatokat is, de a HSDPA adatátviteli képesség sem maradt ki a repertoárjából.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon hitelesnek bizonyulnak-e a MobileCityOnline adatai. Véleményed szerint reális a Galaxy S III-hoz tartozó 800 dolláros (cirka 180 000 forint) árcédula?

[Forrás: Übergizmo]