Hazánkban is elérhető a Galaxy Z Fold2

Kütyü Magazin, 2020. szeptember 21. 09:07

Az élet egyre több területén jutnak fontos szerephez a különböző képernyők, az online végzett munkától, a háztartási feladatok ellátásáig. Az átlagos képernyőidő naponta akár a 6 órát is meghaladhatja*, a figyelem pedig általában több eszköz között oszlik meg. A hatékony munkavégzéshez és az egészséges képernyőidő eléréséhez sokoldalú készülékekre van szükség. A Magyarországon is megvásárolható Samsung Galaxy Z Fold2 és Galaxy Watch3 Titanium a hasznos funkcióik mellett egyedi megjelenést is kölcsönöznek a felhasználóknak. 

A vállalati döntéshozók, az üzletemberek rengeteg információval dolgoznak és fontos számukra, hogy a feladataik elvégzése mellett naprakészek maradjanak és gyorsan reagáljanak a piac változásaira. A Galaxy Z Fold2 okostelefon ideális választás a folyamatos online jelenlétet igénylő, szerteágazó munkát végző szakemberek számára, hiszen a csúcskészülék hatalmas Főképernyőjén egyszerre akár három alkalmazás is hatékonyan használható. A Z Fold2 összecsukva egy prémium kiegészítő megjelenését idézi, amelyen a kapcsolattartás és a hírek böngészése is kényelmes. Kihajtva a készülék egy igazi munkaeszköz erőteljes hardverével biztosít lehetőséget a hatékonyság növelésére, a Microsoft Office alkalmazások integrációjának köszönhetően pedig a legtöbb irodai feladat zökkenőmentesen elvégezhető vele.  

 

A Galaxy Z Fold2 segítségével a felhasználók időt takaríthatnak meg, hiszen akár két vagy három eszközt is kiválthatnak egyetlen telefonnal. A szabadidőt és a pihenést is megkönnyítik a csúcsmobil okosfunkciói és a hozzá tartozó Samsung ökoszisztéma. A nagyobb kijelzőn látványosabbak a tartalmak, az optimalizált alkalmazásokkal könnyebben megtervezhető a kikapcsolódás, az egyedi mérnöki megoldásoknak köszönhetően pedig a Z Fold2 remek kiegészítő társas eseményekre. Az elegáns Misztikus Bronz és Misztikus Fekete árnyalatban érkező készülék felhívja magára a figyelmet, a megjelenésére mindenhol felfigyelnek. A Galaxy Z Fold2-vel egy napon debütáló Galaxy Watch3 Titanium okosóra prémium anyaghasználatával, elegáns formatervezésével további tökéletes kiegészítője lehet a stílusos megjelenésünknek.

 

„A kiegyensúlyozott életvitelhez elengedhetetlen a képernyők előtt töltött időnk megfelelő beosztása és hatékony kihasználása – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A Samsung legújabb prémium készülékei ebben segítik a felhasználókat kiváló multitasking megoldásaikkal. Nagy öröm számunkra, hogy ezeket a stílusos eszközöket mostantól a magyar közönség is megismereti.”

 

A Galaxy Z Fold2 Misztikus Fekete és Misztikus Bronz árnyalatú modelljei és a Galaxy Watch3 Titanium változata 2020. szeptember 18-tól megvásárolható a hazai üzletekben. A Galaxy Z Fold2 749.990 forintos, a Galaxy Watch3 Titanium pedig 229.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik. 

________________

* https://blog.rescuetime.com/coronavirus-device-usage-statistics/