A Xerox új multifunkcionális nyomtatócsaládot mutatott be

Kütyü Magazin, 2019. augusztus 26. 13:08

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

Mindegyik nyomtató WiFi Direct technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást router használata nélkül, valamint támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria és Android applikációkon keresztül történő mobil nyomtatást is. A sorozat minden tagja akár 31 oldal nyomtatására is képes percenként, nagy felbontású 1200 x 1200 DPI képminőséggel. 

 

A Xerox VersaLink és AltaLink nyomtatócsaládokhoz hasonlóan a B215 szintén 3,5 inches érintőképernyővel rendelkezik, amely a mobiltelefonokhoz hasonló felhasználói élményt biztosít. 

 

„A kisvállalkozások, és azok, akik otthonról dolgoznak, egyszerű kezelhetőséget, funkcionalitást és nagy nyomtatási kapacitást keresnek ugyanúgy, mint a nagyobb irodákban. Ez a könnyű, kompakt nyomtatócsalád a megfelelő adottságokkal rendelkezik elérhető áron” – mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solution elnökhelyettese.