Kapcsolj magasabb teljesítményfokozatra a HyperX új, stílusos SSD-ivel!

Kütyü Magazin, 2018. szeptember 24. 21:11

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette a HyperX FURY RGB SSD és a HyperX SAVAGE EXO SSD piaci bevezetését. 

A márka olyan innovatív, kiváló minőségű tárolómegoldások fejlesztésére törekedett az új SSD-kel, amelyek kielégítik a különféle felhasználói igényeket. A FURY RGB SSD azoknak a gamereknek készült, akik szeretnék még gyorsabban és zökkenőmentesebben betölteni a játékokat, miközben több színnel és LED-világítással teszik trendibbé felszerelésüket. A SAVAGE EXO SSD pedig egy nagy teljesítményű külső meghajtó, amelyet alkalmazások tárolására és közvetlenül az eszközről történő gyors futtatására használhatnak a játékosok. Mindkét SSD 3D NAND technológiát alkalmaz a hatékonyabb energiafelhasználás és tartósság érdekében, miközben magas írási és olvasási sebességet biztosít – tízszer gyorsabbat, mint egy 7200RPM fordulatszámú merevlemez. 

 

 

Az új FURY RGB és SAVAGE EXO SSD-k sokféle játékalkalmazás igényeinek megfelelő, nagy teljesítményű tárolómegoldásokat kínálnak a PC-gamerek, az overclockerek és a rendszerépítők számára, amelyek többek között az alábbi előnyöket nyújtják:

„A HyperX valóban komolyan veszi a We’re All Gamers (Mindannyian játékosok vagyunk) szlogent. Legyen szó amatőr vagy profi játékosról, célunk, hogy minden általunk tervezett játékmemória-termékkel, fejhallgatóval, billentyűzettel, egérrel és egéralátéttel túlszárnyaljuk felhasználóink elvárásait” – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston SSD üzletágának EMEA-régióért felelős vezetője.

 

 

Elérhetőség 

A FURY RGB és SAVAGE EXO SSD-k megvásárolhatók a HyperX kiskereskedelmi és e-kereskedelmi bolthálózatában. A termékekhez 3 év korlátozott garancia jár, ingyenes műszaki támogatással. 

 

A HyperX FURY RGB SSD adatai:

 

A HyperX SAVAGE EXO adatai: