Új taggal bővül a HyperX fejhallgatók családja

Kütyü Magazin, 2017. március 14. 13:10

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta legújabb mikrofonos fejhallgatóját, a HyperX Cloud Revolver S-t Plug and Play Dolby  7.1 Surround Sound technológiával. 

A HyperX a Dolby Headphone megoldást egy új USB-eszközbe integrálta, így egyetlen gombnyomással elérhető a lebilincselő hangteljesítmény. A világ élvonalába tartozó profi játékosok és e-sport csapatok számára kialakított új prémium kategóriás headset többplatformos támogatással, 50 mm-es hangszórókkal és zajcsökkentő mikrofonnal is rendelkezik. 

A Cloud Revolver S az egyedi memóriahabos fülpárnáknak és az új, széles kialakítású fejpántnak köszönhetően akár hosszú órákon át biztosítja a HyperX-től megszokott kényelmet. A fejhallgatóhoz tartozik továbbá egy új HyperX USB-hangeszköz, amely a Dolby Headphone 7.1 csatornás technológia által valósághű térhatást nyújt. A térben érzékelhetők a minket körülvevő, különböző szögekből és távolságokból érkező hangok, amely páratlan élményt garantál. Mivel a játékosok a korábbinál tisztábban és pontosabban hallják az ellenfelek mozgását, az akció kellős közepében érezhetik magukat, így versenyelőnybe kerülhetnek a belső nézetű lövöldözős és a 3D környezetben játszható játékokban. Ráadásul három további, előre beprogramozott hangszínszabályozás közül is választhatnak: mélyhangkiemelő, egyenletes és beszédhang. 

„A Cloud Revolver S az eddigi legjobb játékhoz készült fejhallgatónk – csak csatlakoztatni kell, és egy kattintás után már hallható is a Dolby-minőségű térhatású hang, amely moziminőségű hangélményt nyújt használóinak” – mondta Edward Baily, a HyperX EMEA-térség (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere.

További információ a Cloud Revolver S prémium kategóriás játékélményre tervezett headsetről:

A HyperX Revolver S műszaki adatai:

Fejhallgató

Kábel hossza: 

Csatlakozás típusa: 

Mikrofon

Elérhetőség és támogatás

A HyperX Cloud RevolverTM S 2017. március 13-tól megvásárolható a HyperX viszonteladó partnereinél 52 990 Ft-os javasolt végfelhasználói áron. A Cloud Revolver S fejhallgatóra két év korlátozott jótállás vonatkozik, amelyet a HyperX iparágvezető ügyfélszolgálata és támogatása egészít ki. A Cloud Revolver S nemrégiben megtekinthető volt a lengyelországi Katowicében megrendezett Intel Extreme Masters World Finals bajnokságon.

A fejhallgatóval kapcsolatos további információért látogasson el a HyperX weboldalára.