Debütált az új HyperX RGB gamer billentyűzet és Pulsefire gamer egér az idei CES-en

Kütyü Magazin, 2017. január 8. 13:01

A kimagasló teljesítményű gamer termékeiről ismert HyperX bemutatta portfóliójának új tagjait: a HyperX ALLOY RGB gamer billentyűzetet, a Pulsefire gamer egeret és az ALLOY FPS mechanikus gamer billentyűzet két új, Cherry MX Red vagy Brown kapcsolóval elérhető változatát. 

Annak érdekében, hogy az új HyperX perifériák a játékosok legkülönbözőbb igényeit is képesek legyenek kielégíteni, a termékfejlesztésben profi gamerek, például az Echo Fox csapata is részt vett. A legújabb HyperX darabokkal a márka immár teljes perifériakínálatot nyújt a gamereknek.

„Célunk, hogy a piacon elérhető legjobb termékeket kínáljuk az összes – számítógépet, konzolt vagy mobileszközt használó – játékos számára, elérhető áron. Gamer perifériáinkkal ráadásul még egy kevésbé gyakorlott játékos is profinak érezheti magát. A HyperX termékeit ugyanis e-sport-bajnokok és amatőr játékosok egyaránt használják, mivel azt a teljesítményt és minőséget nyújtják mindkét csoportnak, amely a győzelemhez szükséges” – mondta el Edward Baily, a HyperX EMEA-térségének (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX CES 2017 szakmai kiállításon bemutatott termékei:

Az e-sportok és a játékosközösségek lelkes támogatója, a HyperX kifejezetten az FPS játékokhoz fejlesztett termékeket, például a HyperX Cloud Revolver és az új Revolver S mikrofonos fejhallgatókat, amelyek a kényelem és kiváló minőség mellett a stúdióminőségű hangzással segítik az ellenfelek célirányos támadását. Ezen kívül az új HyperX ALLOY FPS az Intel Extreme Masters sorozat hivatalos billentyűzete, amelyet az Intel a 11. évad valamennyi játékeseményén használ. A HyperX klaviatúráját ezen kívül olyan kiváló játékosszervezetek is ajánlják, mint például a NaVi Gaming, az Echo Fox és az SK Gaming.