Az Ultimate Ears felrázza a bulit a PartyUppal

Kütyü Magazin, 2016. október 5. 09:41

Az Ultimate Ears bejelentett egy új alkalmazást, amely lehetővé teszi több mint 50 Ultimate Ears hangfal másodpercek alatt történő összekapcsolását. A vízálló (IPX7) Ultimate Ears Bluetooth hangfalak eddig is lehetővé tették, hogy a bulit bárhová magunkkal vigyünk. Mostantól, a PartyUp segítségével olyan helyeken is hatalmas partit csinálhatunk, ahova semmilyen más hangrendszert nem tudnánk magunkkal vinni. Az app segítségével UE BOOM, UE BOOM2 és UE MEGABOOM hangfalakra egyaránt támaszkodhatunk.

Az Ultimate Ears három éve teszi lehetővé a felhasználók számára hangfalai összekapcsolását. Azonban a vállalat az egyetlen, amely több mint kettő – akár ötven – hangfal összekapcsolását is megoldotta. Az új appnak köszönhetően pedig, ha csak két hangfalat szeretnénk összekapcsolni, ezt is gyorsabban és könnyebben tehetjük meg. 

“A zene különleges módon köti össze az embereket,” mondta el Charlotte Johs, az Ultimate Ears vezérigazgatója. „Mostantól egy baráti összejövetelen nincsenek határok, annyi hangfalat kapcsolunk össze, ahányat csak akarunk. Legyünk akár egy tetőn, ahol nincs konnektor, vagy egy folyó közepén, a PartyUp felrázza a bulit.” 

A meglévő UE BOOM és UE MEGABOOM appok ingyenes, over-the-air frissítésének köszönhetően könnyen kiválaszthatjuk és hozzáadhatjuk a buliban résztvevő hangfalakhoz azokat, amelyeket szeretnénk. A Siri és Google Now integrációtól az érintésen keresztül történő irányításig az Ultimate Ears számos, plusz szolgáltatást kínál. 

Elérhetőség 

A PartyUp az iOS és Android alkalmazásboltokban már elérhető. Az ingyenes app az UE BOOM, UE BOOM 2 és UE MEGABOOM hangfalakkal működik. További információért látogasson el a www.ultimateears.com oldalra!