Majdnem féláron vásárolhatjuk meg a ZTE szemmel feloldható mobilját

Czipperer Dia, 2016. április 14. 15:19

Kedvezményesen juthatunk hozzá a szemmel is feloldható ZTE Axon Elite modellhez a Gearbest oldalán. A kínai oldal egy kuponkóddal kedveskedik a vásárlóknak.

Emlékeztek még ZTE Axon Elite modellre? Ez az a telefon, amit szemünkkel is feloldhatunk, vagy ahogy tetszik. A szemünk mellett a hangra is reagál, illetve beépített ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik.

A telefon még 2015 szeptemberében mutatkozott be az IFA szakkiállításon. Méltán sorolhatjuk a phabletek közé, hiszen 5,5 hüvelykes, Gorilla Glass védelemmel ellátott kijelzővel büszkélkedhet, meghajtásáról pedig egy 64 bites, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 810-es lapka gondoskodik.

Az Android Lollipop rendszerrel felszerelt mobil 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájt tárhelyet kapott, valamint a telefon 2 SIM kártya támogatással is rendelkezik és 4G-képes is. Ami a kamerát illeti, a szemmel vezérléshez igazodva nem szűkölködött a gyártó. A 13 megapixeles főkamera mellé egy 8 megapixeles előlapit fénylesőt kapott a modell. A hátlapon csücsülő példány pedig dual kamera, melyből 2 megapixeles darab a mélységérzékelés funkcióját hivatott betölteni. További előnye a mobilnak az akkumulátor 3000 mAh-es kapacitású, így vélhetően egész jól bírja a strapát.

Jó hír, hogy azóta már csökkent a modell árcédulája (391,12 dollár), és a kínai Gearbest még kedvezményesebb áron juthatunk hozzá. A webshop által kiadott kuponkóddal most 199,99 dollárért megvehetjük a telefont. Miután kosárba tettük a terméket, az alábbi kódot kell beírni, attól függően, mit választunk:

 

Bővebb infó a modellről a Gearbest oldalán olvasható.