Évekre visszamenőleg Netflix-kompatibilissé válnak az LG okostelevíziók

Kütyü Magazin, 2016. február 11. 15:53

Az LG korábbi szériás, Netcast operációs rendszerű okostelevízióin is elérhető a Netflix-alkalmazás, ezzel az elmúlt négy év szinte minden LG-tévémodellje alkalmassá vált a magyar piacon nemrégiben megjelent online videotéka használatára. A frissítéssel így már nemcsak a webOS operációs rendszerű okostévék tulajdonosai élvezhetik a kiemelkedő minőségű moziélményt nappalijukban.

Azoknak sem kell nélkülözniük a Netflix online videószolgáltatását, akik a korábbi években választottak okostelevíziót. Az LG a 2012-es modellévig szinte az összes készülékén elérhetővé teszi a felhőtlen szórakozást kínáló, Magyarországon ez év elején debütált Netflix-alkalmazást.

A havi előfizetési díjért cserébe a Netflix, a világ egyik legnagyobb online médiaszolgáltatójaként a több száz sikeres, díjnyertes mozifilm és népszerű sorozat mellett exkluzív, saját gyártású tartalmakat is kínál. Ilyen például a Marvel Daredevilje és Jessica Jones-a, a Narcos, a Sense8 vagy az Emmy-díjas Orange is the New Black A videótár ráadásul bármikor elérhető, illetve akár HD-ben és 4K UHD-ben is lehetővé teszi a tartalmak megtekintését, mindezt ráadásul azonnal, időrabló letöltés nélkül, egy gombnyomásra, a streaming technológiának köszönhetően. 

A Netflix idén januártól érhető el Magyarországon, az LG televíziót használók pedig akár közvetlenül, okostévéjükön keresztül is regisztrálhatnak a hatalmas mennyiségű szórakoztató tartalmat kínáló szolgáltatásra. A Netflix az előfizetés ideje alatt korlátlan on-demand streaming szolgáltatást nyújt, ami azt jelenti, hogy a kedvenc filmek és sorozatok nemcsak kiemelkedő minőségben, de azonnal, bármikor megállítható és jogtiszta módon érhetők el, ráadásul jelenleg az első hónapban ingyenesen.

Az LG január elején jelentette be, hogy globális együttműködésbe kezd a Netflixszel, hogy minél több felhasználó számára tegye elérhetővé a videószolgáltatást. Az LG okostelevíziói a Netflix – akár 4K HDR – tartalmainak vizuális élményét kiemelkedő teljesítménnyel, kiváló képminőséggel és magával ragadó, valósághű színekkel teszik még teljesebbé. 

A regisztráció könnyedén elvégezhető a számítógépen a http://netflix.com/lg weboldalon, okostelefonon, tableten, de a Netflix-kompatibilis okostévék felületén keresztül is.

 

Netflix-kompatibilis LG okostelevíziók: