Új PC- és notebook portfóliót mutatott be a Lenovo

Kütyü Magazin, 2015. szeptember 1. 16:30

A Lenovo bejelentette legújabb, a kis -és középvállalatoknak szánt PC és notebook portfolióját. A legújabb technológiával és stílusos dizájnnal érkező portfólióban megtalálható a ThinkPad E sorozat, a frissített Lenovo M, B és E laptop sorozatok, valamint az S sorozatú PC-k és all-in-one gépek. 

Új ThinkPadeket és PC-ket mutatott be a Lenovo. A válalalt az eszközöket a kis- és középvállalkozások igényeire szabva alkotta meg. 

ThinkPad E sorozat

A megbízható ThinkPad E sorozat minden igényt kielégítő, 14 és 15,6 hüvelykes, tükröződésmentes kijelzővel, figyelemre méltó teljesítménnyel és kiemelkedő szolgáltatásokkal kínál kiváló megoldást a kisvállalati felhasználók számára.

A Lenovo széles választékát kínálja a garancia kiterjesztésének, a szolgáltatásoknak és a továbbfejlesztett támogatási lehetőségeknek, hogy megvédje az ügyfelek hosszú távú befektetéseit, valamint csökkentse az informatikai kiadásokat és problémákat.  

Megfizethető informatika

A legújabb Lenovo asztali PC-k és notebookok számos új funkcióval és stílusos megjelenéssel kínálnak kiváló ár-érték arányt, valamint biztonságos és hatékony munkakörnyezetet.

A legújabb Intel vagy AMD processzorokkal rendelkező modellek SSD meghajtóval és diszkrét grafikus rendszerrel érhetőek el, míg a Wi-Fi és Bluetooth funkció biztosítja az egyszerű csatlakozást a vezeték nélküli hálózatokhoz.

Az asztali gépek többféle méretű kijelzővel és többféle konfigurációban érhetők el, továbbá olyan hatékony biztonsági funkciókat tartalmaznak, mint a Smart USB védelem és a Lenovo Bluetooth Lock:

 

A notebookok változatos funkciókat, költséghatékony megoldást és nagy teljesítményt kínálnak: