Csajozós okosóra az Indiegogon

Vértes Judit, 2015. augusztus 21. 10:45

Az Indiegogón megjelent közösségi finanszírozású okosóra, a Pick Up Girls SmartWatch segít a magányos férfiaknak párt találni.

A magányos emberek sok mindent megtesznek, hogy párt találjanak. Párkapcsolatról szóló könyveket olvasnak, kabalákat hordanak, vagy épp okosórát vásárolnak álmuk megvalósításának reményében.

Az Indiegogo oldalán megjelent új kampány olyan okosórát kínál, mely segít a férfiaknak a nőkkel való kapcsolatteremtésben. A Pick Up Girls SmartWatch folyamatosan pozitív tudatalatti üzeneteket küld a viselőjének, hogy milyen menő, milyen jól néz ki, micsoda férfi. Az óra hipnotizálja tulajdonosát, aki ezáltal magabiztosabb és megnyerőbb lesz.

Az oldalon van néhány gyanús dolog, például, hogy a kép nem más, mint a GT08 Apple Watch klón Photoshoppal átalakított változata, illetve nincs szó prototípusról vagy tesztelésről. David Keatly, a Lincoln Egyetem pszichológia professzora szerint azonban az óra így is működhet.

 

 

 

A hipnózis sikerének legnagyobb része a hit. Ha hiszünk benne, hogy működni fog, működni is fog. A másik lényeges pszichológiai tényező a placebo hatás. Elhisszük, hogy segíteni fog, és minden jelet észreveszünk, ami ezt a hipotézisünket igazolja: oh, ez a lány rám nézett, jé, tudok beszélgetni velük – és ezek a pozitív események tényleg megerősítik az önbizalmat, amitől pedig még több pozitív élményünk lehet.

A tudatalatti üzeneteken kívül azonban néhány explicit tanácsokat is meghallgathatunk az okosórán, illetve feliratkozhatunk különböző fórumokra.

 

Forrás: Cnet.com