Kiszivárgott információk a Samsung soron következő Tizen telefonjáról

Czipperer Dia, 2015. július 7. 15:25

Bár a Samsung legelső Tizen telefonja a Samsung Z1-es modell volt, úgy tűnik, a névadás nem követi ezt az analógiát. Ha minden igaz, Z3 névre hallgat a következő telefon a sorban.

A SamMobile legfrissebb információi szerint a Samsung soron következő Tizen mobilja nem a Z2-es modell lesz: a Z3 névre keresztelt eszközről szólnak a hírek. A modell állítólagos specifikációja is kiszivárgott már.

Ha minden igaz, a Samsung soron következő Tizen mobilja egy 5 hüvelykes, HD felbontással bíró Super AMOLED kijelzővel megáldott modell lesz. Ugyan ez nem a legkecsegtetőbb hír, viszont így elképzelhető, hogy nem ez túlárazott mobilról van szó, hanem inkább a feltörekvő piacokat célzó eszközön dolgozik a gyártó.

A kiszivárgott információk szerint a készülék lelke egy 1,3 GHz-es négymagos SC77305-ös processzor lesz, amely érdekes választásnak tűnik a dél-koreai gyártó háza táján, aki általában a Qualcomm vagy saját Exynos processzora, esetleg a MediaTek lapkája mellett teszi le a voksát.

Ha minden igaz, 1,5 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájt tárhellyel érkezik majd a telefon, melynek hátoldalán egy 8, előlapján pedig egy 5 megapixeles kamera csücsül, mindkettő 1/4 hüvelykes szenzorral van ellátva. A telefon üzemidejéről pedig egy 2600 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

Egyelőre nincsenek információk arra vonatkozóan, mikor tervezi a gyártó piacra dobni a mobilt, de jó esély van rá, hogy az idei IFA szakkiállítást lőtték be maguknak.

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com