Rögtön az Android M-re ugorhat az LG G3

Czipperer Dia, 2015. június 16. 15:30

A legfrissebb hírek szerint az LG tavalyi zászlóshajó mobilja két fokot lép egyszerre a létrán. A telefon egyelőre biztosan nem kap Android 5.1-es frissítést, lehet, hogy jövőre érkezik csak fedélzetére, azonban már az új, Android M verzió.

A Samsung két új zászlóshajó mobilja, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge voltak az elsők a sorban, melyek megkapták fedélzetükre az Android 5.1.1-es Lollipop frissítést. Egyelőre még nem tudni, ez a verzió más készülékeken mikor válik elérhetővé, például az LG G3-ra.

A kisebbik dél-koreai gyártó legújabb csúcsmobilja ugyanis már ezzel a rendszerrel detütált a piacon, azonban elődje fedélzetén még az 5.0-ás verzió teljesít szolgálatot. Egyelőre úgy tűnik, ez nem is fog változni.

Az LG G3 hivatalos görög Facebook oldala szerint jelenleg nincsen tervbe véve az 5.1-es frissítés. Egyelőre több részletet nem közölt a vállalat, azonban ez azt sejteti, hogy a mobil egy ugrást téve rögtön az Android M-et kaphatja majd meg. Persze erre még több mint egy évet biztosan várniuk kell a felhasználóknak.

 

 

Forrás: GSMArena.com