Hazánkba érkezett a 64 bites Honor 4C

Kütyü Magazin, 2015. június 12. 12:15

Új taggal bővül a Honor termékcsaládja. Az 5 hüvelykes képernyővel rendelkező Honor 4C jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik. A készülék mától a hazai webáruházakban is elérhető.

Egy új Honor mobil érkezett hazánkba. A Honor 4C készüléket Kirin 620-as processzor hajtja. A 64 bites A53 architektúra és a 64 bites szoftver kombinációjának köszönhetően a processzor teljesítménye 40 százalékkal nagyobb, mint a 32 bites A7 architektúrával volt. A SmartPower energiagazdálkodási technológia és a 2550 mAh teljesítményű akkumulátor 80 óra készenléti vagy 14,3 óra beszélgetési időt biztosít. A magas teljesítményhez 2 GB RAM memória járul hozzá, a 8 GB belső tárhely pedig microSD kártya segítségével további 32 gigabájttal növelhető.

Az 5 hüvelykes képernyő vékony kerete az előlap 76 százalékát hagyja meg a megjelenítés számára. A készülék mindössze 8,8 milliméter vastag, a fő vezérlőgombok pedig a képernyőn kívülre kerültek.

A fő Sony BSI hátlapi kamera 13 megapixel felbontással és F2.0 fényerővel rendelkezik, amely még rossz fényviszonyok között is jó minőségű felvételeket tud készíteni. Az öt optikai elemből álló, 28 milliméter látószögű lencsét visszatükröződést csökkentő és ujjlenyomat-taszító bevonat védi. Az előlapi szelfi kamera felbontása 5 megapixel. A Honor tulajdonosok már ismerik az olyan praktikus funkciókat, mint a panoráma önarcképek készítésének lehetősége, a portrék automatikus szépítése és a fókusz utólagos állításának lehetősége. Az EMUI 3.0 kezelőfelület ezeket a tulajdonságokat tovább bővíti egy sor testre szabási lehetőséggel, beleértve a névjegyek praktikus kezelését és az egykezes használatra való optimalizálást.

Elérhetőség

A Honor 4C okostelefon az Edigital és a Speedshop webáruházaiban elérhető, bruttó 53 900 forintos javasolt fogyasztói áron.

A Honor 4C főbb tulajdonságai

Specifikáció