Mennyit kóstálhatnak majd a fém borítású Oppo R7 mobilok?

Czipperer Dia, 2015. május 4. 16:15

Két új modellel is készül az Oppo Kínában. Az R7 széria két új modelljéről most új információk kerültek napvilágra. 

Már korábban is beszámoltunk a készülőben lévő Oppo mobilokról. Először még csak egy telefonról szóltak a hírek, azonban hamar kiderült, hogy két mobilról van szó, azonban eddig Oppo R7 és R7 Plus névvel illették őket.

A legfrissebb információk szerint Oppo R7c és R7t névre hallgat a kínai gyártó két új mobilja, melyekről kiderült, hogy fém borítással kerülnek majd piacra. Ismét kiszivárogtak képek a mobilokról, melyeken jól látszik a fém ház. Ezt a GSMArena szerint megbízható források is megerősítették.

A két telefon nagyon hasonló specifikációkkal rendelkezik, kivéve a processzort. Az R7c modell meghajtásáról egy nyolcmagos, 1,5 GHZ órajelű Snapdragon 615, míg az R7t meghajtásáról egy nyolcmagos, 1,7 GHz órajelű MediaTek MT6752 lapka gondoskodik.

Az Oppo R7 mobilok 5 hüvelykes Full HD kijelzővel rendelkeznek, 3 gigabájt RAM-mal, valamint 16 gigabájt tárhellyel látták el őket. Utóbbi microSD kártyával 128 gigabájtig növelhető. A telefonok főkamerája 13, előlapi fénylesője pedig 8 megapixeles képeket lő.

Fedélzetükön az Android 4.4.4 KitKat rendszer fut, üzemidejükről pedig egy 2320 mAh-es akkumulátor gondoskodik. Ahogy korábban már szó volt róla, a telefonok 2.5D üveg kijelzővel rendelkeznek, ujjlenyomat-olvasót azonban egyik mobil sem kapott.
 


A két készülék elsőként a China Telecom és a China Mobile kínálatában lesz kapható. Állítólag a Galaxy A7 vetélytársaként lépnek majd piacra. A Samsung fémborítású, középkategóriás telefonja jelenleg 400-500 eurós árcédulával kapható, így gyaníthatóan az Oppo R7 is hasonló áron kerül majd forgalomba.

 

 

Forrás: GSMArena.com