A legnagyobb üzleti szintű mozgóalkatrész nélküli SDD meghajtó a Kingstontól

Kütyü Magazin, 2015. április 22. 10:20

A Kingston bemutatta eddigi legnagyobb üzleti szintű mozgóalkatrész nélküli meghajtóját, a 960 GB kapacitású KC310 modellt. A KC310 óriási kapacitásának köszönhetően a felhasználók több adatot és alkalmazást tárolhatnak a korábbiaknál. 

A Kingston csapata a KC310 SSD-t a belépő szintű szerverekhez és a saját adatközpontot üzemeltető vállalatok számára fejlesztette ki, amelyek nagyobb tárhelyet igényelnek a szokásosnál. A meghajtó teljes körű adatvédelmet kínál az Advanced SmartECC technológia és a flash-hibakód javítás révén. Egy fennálló hiba esetén az adatok újraépíthetők a még tartósabb és megbízhatóbb kiterjesztett NAND-nak köszönhetően. Az új firmware-alapú teljesítményvédelem segítségével az adatok épségének megőrzése érdekében minimális időt töltenek a gyorsítótárban, és folyamatosan átkerülnek a flash memóriába, ezzel megőrizve épségüket.

A Kingston emellett bemutatja a KC300 sorozatot is, amely az ügyfél-felügyeleti szoftvert igénylő vállalatok számára készült, az SSD-k központi irányításához és biztonsági irányelveik létrehozásához. A KC300 modell támogatja a TCG Opal 2.0, az IEEE 1667 és a Microsoft eDrive technológiát, valamint megnövelt energiahatékonyság és vállalati szintű S.M.A.R.T. jellemzi. A meghajtó a díjnyertes SandForce SF2281 flash-vezérlőt használja; 60 GB, 120 GB, 180 GB, 240 GB és 480 GB-os tárhellyel érhető el.

A KC310 és KC300 SSD-meghajtókhoz hároméves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

 




A KC310 jellemzői és műszaki adatai: