Már a telekomnál is kapható a Honor 6

Kütyü Magazin, 2015. április 9. 14:15

Bár a Honor stratégiája, hogy az árak alacsonyan tartsa, ezért webshopokban értékesíti eszközeit, azonban a Honor 6 készülék a felhasználói igényeket szem előtt tartva már a Telekom kínálatában is megvásárolható.

Mostantól a Telekom honlapján keresztül is megvásárolható a Honor 6 okostelefon. Rafal Naploszek, a Honor regionális menedzsere elmondta, hogy Magyarországon egyre többen keresik a Honor készülékeket. Hozzátette, hogy a vásárlóik igényeit szem előtt tartva nyitottak az operátori piac felé.

A szakember elmondása szerint a Honor továbbra is megtartja azt a stratégiáját, hogy az ár alacsonyan tartása érdekében kizárólag webshopokban értékesít. 

A korábban egyedül az edigital.hu oldalon kapható Honor modellek már elérhetőek a Speedshop.hu boltjában is, a gyártó zászlóshajójának számító Honor 6 pedig most bekerült a Telekom internetes kínálatába. A Honor és a Telekom kizárólagos megállapodást kötött, így a kínai gyártó csúcsmodelljének számító készülék más mobilszolgáltatónál nem válik elérhetővé.

A készülék alapára a korábbi kereskedőknél ugyanannyira, azaz 96 900 forintra változott, a Telekom viszont különböző kedvező előfizetési konstrukciókban kínálja az okostelefont.