Angry Birds Stella POP! – buboréklövés kicsit másképp

Farkas Norman, 2015. március 13. 13:40

A Rovio újabb játékkal bővítette az Angry Birds sorozatot. Az Angry Birds Stella POP! játékmenete a buboréklövés köré szerveződik, amit mélyen átsző a madár-disznó viaskodásról szóló sztori.

Az Angry Birds népszerűségének fenntartása érdekében már évek óra újabb, történet és játékmenet szempontjából egyaránt változatos kiadásokkal rukkol elő a Rovio. Az autóverseny szerelmesit megkörnyékező Angry Birds GO! és a rózsaszín, bájos madárkával fémjelzett Angry Birds Stella után megérkezett az Angry Birds Stella POP!, amelynek középpontjában szintén az előző játékban feltűnt cuki csőrös áll, ám itt már madarak helyett buborékokat kell kilőnünk az egyébként buborékok között bujdosó disznókra.

 

 

Bizony, az Angry Birds Stella POP! játékmenete erősen hajaz a felkapott buboréklövős játékokéra, sőt igazából egy közülük, hiszen a lényege, hogy az azonos színű buborékok láncolatát pukkasszuk ki – ugyanakkor a héttérsztori és a szereplők gondoskodnak a jó öreg Angry Birds hangulatról.

 

 

A játék jelenleg Android és iOS rendszerű készülékekre tölthető le. Magért az alkalmazásért a freemium értékesítési modell jóvoltából egy garast sem kell fizetni, de a programon belül lehetőség van érméket vásárolni, melyek különböző előnyökhöz segítik hozzá a játékosokat.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]