Jön a HP Slate 7 Beats Special Edition

Farkas Norman, 2014. szeptember 18. 11:30

A HP előrukkolt Slate 7 Extreme táblagépének speciális kiadásával, amely élénkpiros színével és Beats Audio hangzásával próbálja magához csalogatni az androidos tabletek szinte végtelen tömegében keresgélő vásárlókat.

Ha androidos táblagépet szeretnénk venni, nem valószínű, hogy a HP termékeit keressük először, hiszen a gyártó nem képviselteti magát túl sok kütyüvel ezen a piacon. A helyzet most sem változott, hiszen a HP nem rukkolt elő hirtelen egy tucat géppel, viszont egy feltűnő darabbal bővítette portfólióját a Slate 7 Beats Special Edition képében. Ahogy az újdonság nevéből is látszik, Beats Audio hangzással próbál hódítani, bónuszként pedig élénkpiros burkolatot kapott, mely amellett, hogy a Beats színe, igen feltűnő és stílusos is.

 

 

A Slate 7 Beats Special Edition alapját a HP Slate 7 Extreme táblagépe képezi, ami már egy ideje megjelent a piacon és az NVIDIA Tegra Note 7 referenciadizájnt követi. A 7 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású IPS érintőkijelzővel megáldott készülék meghajtásáról egy négymagos 1,8GHz-es NVIDIA Tegra 4 processzor gondoskodik 1GB RAM, 16GB microSD kártyával bővíthető tárhely és 4100mAh kapacitású akkumulátor társaságában. Utóbbi elméletileg 9 órás üzemidőt kínál egy feltöltéssel, ami nem kiemelkedő, de megnyugtató, hogy egy munkanapot kibír töltés nélkül a gép. A fedélzeten az Android 4.4.2 KitKat rendszer teljesít szolgálatot, a kommunikációt pedig Bluetooth 3.0 és WiFi modulok biztosítják. A tablethez kapunk egy kapacitív tollat az NVIDIA DirectStylus képében, amivel rajzolhatunk és írhatunk is a 7 colos kijelzőre.

A feltűnő Slate 7 Beats Special Edition cirka 250 dolláros árcédulával landol Japánban szeptember 26-án, egyéb régiókban való megjelenéséről nincs pontos információ.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]