Nyolc mag, dual SIM és Full HD kijelző – Philips I928

Farkas Norman, 2014. május 20. 10:00

Hamarosan debütál a Philips új okostelefonja, mely ezúttal nem bivalyerős akkumulátorával, hanem hatalmas Full HD kijelzőjével, izmos processzorával és 13 megapixeles kamerájával hívja fel magára a figyelmet.

A Philips az utóbbi években nem szupergyors és gyönyörű készülékekkel képviseltette magát a mobilpiacon, inkább az erős akkumulátorral szerelt, s ezáltal kiemelkedő beszélgetési időt kínáló telefonok domináltak portfóliójában. Ez a felállás hamarosan megváltozik, hiszen a gyártó legújabb mobilja – ami egyébként a phabletek kategóriájába sorolandó – már tudásával próbál kitűnni a tömegből.

 

 

Az I928 nevű jövevény előlapján egy 6 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású érintőkijelző terül el, hátlapjára pedig egy 13 megapixeles, f/2 fényerejű optikával megáldott kamerát építettek. Előbbi éles képet, utóbbi pedig remek fotózási és videózási lehetőségeket biztosít. Az androidos óriásmobil gyors működése is megoldott a valódi nyolcmagos MediaTek (MT6592) processzornak köszönhetően, ami mellé 16GB tárhelyet építettek be a mérnökök. Jó hír, hogy a telefon két SIM kártya egyidejű kezelésére is képes, azaz nem maradt ki repertoárjából a dual SIM képesség.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy a Philips I928 mikor landol a piacon, de az eddigi infók szerint csak Kínában lesz elérhető, ahol köztudottan népszerűek az óriási megjelenővel szerelt, tepsi méretű okostelefonok.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]