Bemutatkozott az LG G3 japán kiadása

Farkas Norman, 2014. május 10. 14:40

Az LG bemutatta az 5,5 hüvelykes QHD kijelzővel szerelt Isai FL nevű okostelefont, mely nem más, mint a várva várt G3 Japánba szánt kiadása, ami kizárólag a KDDI szolgáltató kínálatában lesz elérhető.

Japánban már bemutatkozott a kisebbik dél-koreai gyártó idei nagy dobása, az Isai FL okostelefon. Az újdonság tulajdonképpen a régóta pletykák tárgyát képező G3 kifejezetten a KDDI szolgáltatónak szánt kiadása.

A készülék minden téren megállja a helyét a felsőkategóriában. Működéséért egy négymagos Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8975AC) processzor felel, amit 2GB RAM, 32GB tárhely, microSDHC kártyafoglalat, 3000mAh kapacitású akkumulátor, valamint NFC és Bluetooth 4.0 modul, illetve infra port egészít ki. A szupergyors adatátvitelt az LTE Advanced technológia (150/50Mbps) és a WiMAX 2+ biztosítja, amit Seg és Fullseg streaming támogatás tesz teljessé.

 

 

A kissé súlyos (160 gramm) Isai FL viszonylag barátságos méretekkel rendelkezik (145 x 76 x 10,5 milliméter) annak ellenére, hogy előlapján egy 5,5 hüvelykes kijelző terül el. A panel érdekessége, hogy 2K (vagy QHD) felbontással rendelkezik, azaz 2560 x 1440 képpont megjelenítésére képes – ezzel túlszárnyalva a konkurensek Full HD kijelzős csúcsmobiljait. Az LG mérnökei a multimédiás képességekre is odafigyeltek, így a mobil hátlapján egy 13 megapixeles, optikai stabilizátorral szerelt kamera kapott helyet. Az egység akár Quad HD (a Full HD négyszerese) felbontásban képes videókat rögzíteni, amivel egyelőre nem sok telefon képes felvenni a versenyt.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]