Google Now kártyák offline használatra is

Farkas Norman, 2014. május 6. 12:45

A legutóbbi frissítésnek köszönhetően a Google Search felhasználók már aktív internetkapcsolat hiányában is élvezhetik egyes Google Now kártyák előnyeit.

A Google folyamatosan frissítgeti keresőszolgáltatását, azon belül is virtuális asszisztensét, a Google Now-t. Nemrég a leparkolt autónk pontos helyére emlékeztető Parkolóhely kártya került be a szoftver repertoárjába, most pedig egy újabb frissítés érkezett, melynek telepítése után már lehetőségünk nyílik egyes Google Now kártyák offline használatára is.

Az újítás kézenfekvő előnye, hogy akkor is elérjük a program praktikus szolgáltatásait, ha olyan helyen vagyunk, ahol nincs térerő, például egy pincében, vagy a puszta közepén. Persze ebben az esetben csak korlátozott ideig naprakészek a Google Now infói. Szerencsére nyomon követhetjük, mikor frissültek utoljára az adatok.

 

 

A Google Now-ról érdemes megemlíteni emlékeztető gyanánt, hogy a Google Search (Keresés) szolgáltatás egyik legújabb és legnépszerűbb eleme, ami figyeli leveleinket, böngészési adatainkat és számos egyéb, körénk csoportosuló információt, melyek alapján egyszerű kártyákat készít számunkra. A kártyák használatával gördülékenyebben telhetnek mindennapjaink, hiszen segítenek az eseményeink menedzselésében. Például, ha van egy találkozónk, a Google Now emlékeztet rá, hogy ne késsünk el, és megtervezi az odavezető utat az általunk használt közlekedési eszközzel.

Ha még nem tetted meg, a Google Search-t ingyenesen frissítheted androidos készülékeden a Play Áruházban.



 

[Forrás: IntoMobile]