Újabb részletek az LG G Watchról

Czipperer Dia, 2014. április 9. 16:32

Amikor az LG bemutatta okosóráját, inkább a Google-lel való együttműködésre összpontosított. Keveset tudtunk meg magáról az eszközről, ám most további részletek derültek ki az okos kiegészítőről.

Korábban már beszámoltunk az LG okosórájáról, melyről a vállalat még márciusban adott ki közleményt. Szerettük volna megcsodálni az Android Wear rendszer köré épülő eszközt, ám a vállalat által küldött képen nem sok minden látszott. Szerencsére azóta új képek is napvilágot láttak az óráról, és a vállallatnak köszönhetően több részletet megtudtunk az okoseszközről.

Bár a hardverfelszereltségről nem beszéltek: arról azt mondták, a következő hónapokban osztanak meg több információt. Azt már tudjuk, hogy az eszköz az Android Wear platform köré épül, és a Google I/O konferencián ismerheti meg a nagyközönség.

A Pocket-lint kipróbálhatta a prototípust. Igaz, be nem lehetett kapcsolni, így is több minden derült ki róla, mint a bejelentéskor. Az órán például nem találhatók fizikai gombok, amelyről a kép is tanúskodik. Ez azt jelenti, hogy más alternatív módon lehet majd vezérelni. Majd kiderül, hogy hangutasításra is reagál-e az eszköz, vagy csak érintéssel le. A pántok pedig cserélhetők lesznek, ezt az LG maga is megerősítette.


Kiderült az is, hogy az óra július előtt debütál az Egyesült Királyságban, nagyjából 180 fontos, vagyis 300 dolláros áron.

 

 

Forrás: BGR.com, Pocket-lint.com