Készülőben a Samsung Galaxy Tab 4-es széria

Czipperer Dia, 2014. március 6. 14:03

A Samsung szokatlan bejelentést tett. Megerősítette a Galaxy Tab 4-es modellek létezését, ám semmi konkrétumot nem árult el a készülékekről.

A Samsung maga erősítette meg, hogy készülnek Galaxy Tab 4 széria modelljei. Három táblagép is lesz a kalapban: egy 7, egy 8, valamint egy 10,1 hüvelykes modell.

Igaz, hogy most már biztosan lehet tudni, ami már eddig is sejthető volt, viszont a vállalat részleteket nem árult el a készülő táblagépekről.

A Samsung  Galaxy Tab masinái a belépőkategória versenyzői szemben a Tab Pro széria tagjaival. Tehát, annyit már most biztosra vehetünk, hogy kedvező árcédulával érkeznek majd.

A Samsung érdekes játékot játszik. Úgy szellőzteti meg az új modelleket, hogy közben mégsem tudunk róla túl sokat. A hivatalos weboldalon a Gear Fit támogatottsági listáján már szerepel a Tab 4 széria, miközben még meg sem jelent.

 

 

Mivel részleteket egyik modellről sem közöltek, maradnak az eddig kiszivárgott specifikációk. Ha minden igaz, mindhárom modell – a különböző méretű kijelző ellenére – azonos felbontással (1280 x 800) száll ringbe, és meghajtásukról egy 1,2 GHz órajelű négymagos proci gondoskodik majd.

A két kisebb (7 és 8 hüvelykes) modell 1 giga RAM-mal és 8 giga tárhellyel kerül majd a boltok polcaira, míg nagytesójuk, a 10 hüvelykes változat 1,5 giga RAM-mal és 16 giga tárhellyel felszerelve érkezik. Ha pedig nem elég 8 vagy 16 giga hely, microSD-vel mindegyik modell tovább bővíthető.

A készülékek többféle változatban is kaphatók lesznek: csak Wi-Fis, 3G és 4G LTE változatban is. Ám, hogy mikor, az még a jövő zenéje.

 

 

Forrás: Unwiredview.com