Toshiba L3 tévék – jó áron, okos funkciókkal

Kütyü Magazin, 2014. január 29. 11:48

A Toshiba bejelentette legújabb, L3-as sorozatú, okostévé funkciókkal is ellátott televízióit. Ezek a készülékek olyan felhasználók számára jelentenek ideális választást, akik sokféle tartalmat élveznének okostévé funkciókkal és számos csatlakozási lehetőséggel ellátott led tévéjükön.

 

 

Az L3 sorozatú televíziók Full HD (1080p) felbontású kijelzője kristálytiszta, tűéles, élénk színekkel teli megjelenítést, így magával ragadó vizuális élményt biztosít. A kedvező árú, W3 típusjelű készülékeket HD Ready képernyővel, a D3-as sorozatú modelleket pedig beépített DVD-lejátszóval látták el, így azok a felhasználók számára további választási lehetőséget biztosítanak. Az L3-as, W3-as és D3-as sorozatú televíziók számos kijelzőmérettel, 24” hüvelyktől 48” hüvelykes méretig készülnek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt.

Az L3-as sorozatú televíziókat a legfontosabb okostévé funkciókkal is ellátták, így azok számára jelentenek különösen előnyös választást, akik otthonukba második készüléket keresnek, vagy most ismerkednek az online tévézéssel. A számos, video-on-demand szolgáltatáshoz kapcsolódó alkalmazás lehetővé teszi, hogy a kívánt programot akkor tekintsük meg, amikor csak kényelmes. A tévén megannyi szórakoztató, zenei és hírszolgáltató alkalmazás mellett akár a YouTube weboldalon található klipeket is megtekinthetjük. Az L3-as kezdőképén természetesen időjárás-előrejelzést is láthatunk.

 

 

A tévén nyílt böngésző is található, ennek segítségével kedvenc internetes oldalainkon is szörfölhetünk, kereséseket indíthatunk, vagy akár könyvjelzőket is rögzíthetünk.

A beépített médialejátszó segítségével a csatlakoztatott USB meghajtón tárolt kedvenc zenénket, filmjeinket vagy fotóinkat a nagy kijelzőjű készüléken egyszerűen hallgathatjuk, illetve nézhetjük meg. A három HDMI port segítségével játékkonzolok, set-top boxok, asztali Blu-ray vagy DVD-lejátszók is nehézségek nélkül csatlakoztathatók. A tévékészülékben található Wi-Fi adapter lehetővé teszi, hogy a felhasználók a számítógépen tárolt kedvenc filmjeiket a nagy kijelzőn anélkül élvezhessék, hogy a PC-t a televízió közelében kelljen elhelyezni, és azt kábelekkel csatlakoztatni.

 

 

Az L3-as sorozatú televíziók kialakítása a Toshiba legújabb termékdizájn koncepciójának megfelelően készült. A modern, vékony, elegáns készülékek bármely szobában jól mutatnak. A stílusos, fekete, fehér és titán színekben készülő tévék számos csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek. A HDMI és USB portok mellett a televíziókat PC bemenettel is ellátták, így azok nagyméretű monitorként is használhatók. Az L3-as modellek többféle vevőegységgel is rendelkeznek, így a felhasználók még több televíziós csatorna műsorát élvezhetik. A kiváló hangminőségről a Dolby Digital Plus hangzásjavító funkció gondoskodik.

Az AMR (Active Motion & Resolution) képfeldolgozó funkciónak köszönhetően a gyors mozgásokat bemutató műsorok (például sportközvetítések, akciófilmek vagy gyors játékok) képminősége is kiváló.

A Toshiba L3, D3 és W3 sorozatú televíziók 2014. első negyedévében kerülnek az európai boltokba.

 

A Toshiba L3, W3 és D3 sorozatú tévék főbb jellemzői:

Toshiba L3 TV:

Toshiba W3 TV:

Toshiba D3 TV: