Decemberben érkezik az kétkijelzős YotaPhone

Farkas Norman, 2013. november 15. 10:30

Az orosz gyártó már az ünnepek előtt piacra szeretné dobni okostelefonját, melynek legfőbb érdekessége a hátlapjára szerelt E-lnk kijelzőben rejlik, ami számos előnnyel bír, például kényelmes e-könyv olvasást tesz lehetővé.

Már beszámoltunk korábban az Oroszországból érkező YotaPhone-ról, ami elsősorban másodlagos, E-lnk technológiájú kijelzője miatt hívta fel magára a figyelmet. A készülék így e-könyv olvasónak is ideális, hiszen a hátlapjára szerelt, elektromos tintát használó panel energiafogyasztása csekély, emellett sokkal kevésbé fárasztja a szemet, mint a színes és szép képet nyújtó, ugyanakkor energiaigényes TFT LCD megjelenítők.

Egy kis csend után végre friss hír érkezett a jövevényről: állítólag már decemberben megjelenik a piacon, így sikeréhez a nem mindennapi kialakítás mellett az ünnepi szezonra várható vásárlási láz is hozzájárulhat. A YotaPhone egyébként nem gyenge kütyü. Működéséért egy 1,5GHz-es kétmagos processzor felel, amit 2GB RAM, 32 vagy 64GB tárhely, valamint 2100mAh kapacitású akkumulátor egészít ki.

 


 

[Forrás: Engadget]