Az Amazonnál máris előrendelhető a Moto G

Farkas Norman, 2013. november 12. 11:56

Bár a Motorola új mobiljáról hivatalosan csak holnap fog lehullani a lepel, a rajongók meglepetésére az Amazon weboldalán már megjelent az előrendelhető készülékek között.

Mint tudjuk, a Motorola november 13-án, azaz holnap fogja bemutatni új mobiltelefonját, az alacsonyabb árszegmensbe szánt, visszafogott hardveres felszereltséggel bíró Moto G-t. Úgy tűnik, hogy az Amazont nem különösebben zavarja, hogy a telefonról elméletileg még csak töredékinfókat tudhat a nagyközönség, ugyanis felvette azt webshopja kínálatába, az előrendelhető modellek közé.

 

 

A kereskedő oldalát böngészve kiderül, hogy beigazolódtak a Moto G-vel kapcsolatos pletykák: a 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású kijelzővel, négymagos processzorral, 1950mAh kapacitású akkumulátorral, valamint 5 megapixeles, LED villanóval segített kamerával szerelt mobil igen olcsón rendelhető elő. Az Amazon állítása szerint nem sokat kell várni, hiszen már november 14-én piacra kerül az okostelefon, addig is 159,99 angol fontért, azaz cirka 56 ezer forintért lehet lefoglalni egy példányt. Ez a kellemes árcédula több, mint vonzó ajánlattá teszi a Motorola üdvöskéjét, nem gondolod?

 

 

 

[Forrás: Unwired View]