Pletykák a közelgő Apple üdvöskékről

Czipperer Dia, 2013. szeptember 18. 16:24

Alig egy hét telt el az iPhone 5C és 5S bemutatója óta, máris új pletykák kaptak szárnyra. A következő várhatő bejelentések az új iPadek és Macek köré szerveződnek.

Ezek a nevek is ismerősen csengenek a korábbi pletykaáradatból, hiszen sokan jósolták azt, hogy egyszerre mutatják be az újdonságokat.

A mostani hírek arról számolnak be, hogy az Apple különleges sajtóesemény keretében leplezi le az új modelleket október 15-én.

Hallottunk az új iPadről és az iPad miniről is korábban, többek között arról is, hogy 2014-re csúszik a mini 2 megjelenése. Akkor hogy is van ez? Mégis egy karnyújtásnyira van tőlünk az új modell?

Legfrissebb hírek szerint az ötödik generációs Apple táblagép várhatóan enyhe dizájntervezésen esik majd át, míg az iPad mini új kiadása szinte biztosan megkapja a retina kijelzőt, és mindkettő október 15-én mutatkozik be a nagyközönségnek.

És persze, ha már nagy durranás, akkor sokak szerint ekkor hull majd le a lepel az új, Haswell hajtású Macekről és az OS X Mavericksről is. Bár, ha szépen sokban haladunk (okostelefon, táblagép, multimédia), ez utóbbi ideje még nem érkezett el, ám a WWDC-n mégis őszi bemutatóról szóltak a hírek, míg a táblagép esetében a jövő év tűnik sokak számára reálisnak.

De ha engedünk a nyomásnak, és elhisszük, hogy egyszerre mutatkoznak be a termékek, akkor sem árt tisztázni, hogy maga a dátum sem biztos, a MacGeneration írt erről a napról, melyet érdemes fenntartással kezelnünk. Bár a negyedik generációs iPad és iPad mini valóban tavaly októberben debütált, ez még nem jelenti feltétlenül azt, hogy idén is így lesz.

Ami biztos, hogy mától érhető el az iOS felhasználók számára az ingyenes iOS 7 példány, és két nap múlva, szeptember 20-án kezdik el az 5S és 5C modellek szállítását.

 

Forrás: Techspot.com