Szűrés

A(z) trükk kulcsszót tartalmazó cikkek

Hogyan mentsük meg a vízbe esett telefonunkat, tabletünket?

2015. június 26. -

Itt a nyár, a vízparti nyaralások ideje. De a medence vagy a tenger partján könnyen előfordulhat, hogy vizes lesz mobileszközünk. Néhány ügyes trükkel azonban még megmenthetjük.

Kulcsszavak: okostelefon, trükk, videó
Tovább

Négy tanács a kibertámadások elleni védekezéshez

2014. augusztus 5. -

Idén már az egyik legnagyobb online piactér, az eBay is elszenvedett kibertámadást, néhány hónapja pedig a Feedly RSS-olvasó szolgáltatásai váltak napokig elérhetetlenné a zsaroló hackerek tevékenysége miatt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy már a kis- és középvállalatok sincsenek biztonságban, ezért minden olyan szervezetnek érdemes elgondolkodnia a kibertámadások elleni védelmen, amely bizalmas adatokkal dolgozik vagy kulcsfontosságú tevékenységet végez.

Tovább

Hogyan szabaduljunk meg a Facebook vírusoktól?

2014. május 26. -

A Facebookon nap mint nap lehet találkozni olyan alkalmazásokkal, melyek a felhasználók nevében posztolnak, és kéretlen üzeneteket jelenítenek meg az ismerőseik számára. Ezeket sokszor Facebook vírusoknak hívjuk, de valójában nem hagyományos kártevők, és a vírusirtó sem véd ellenük.

Tovább

A közösségi oldalak mint a forgalomnövelés eszközei

2014. május 23. -

Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartanunk a közösségi oldalak használatakor? Hogyan kommunikáljunk követőinkkel a Facebookon? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaptunk a KKV-AKADÉMIA hetedik rendezvényén, ahol szakértők látták el a résztvevőket jó tanácsokkal a közösségi oldalak használatára vonatkozóan.

Tovább