Szűrés

A(z) reklám kulcsszót tartalmazó cikkek

„Csodatévő pap” a Xerox visszatérő sztárja

2017. január 16. -

Új időszámítás kezdődött idén januártól a Xerox-nál. Mostantól a 11 milliárdos, a digitális nyomtatás terén vezető technológiai vállalat arra fókuszál, hogy megújítsa a módját annak, ahogy a világ kommunikál, kapcsolatot teremt és dolgozik. 

Kulcsszavak: reklám, Xerox
Tovább

Tegnap még szórakozás, holnap már termék

2016. augusztus 20. -

Mielőtt a Pokémon GO-val megérkeztünk az Augmented Reality (AR, azaz kiterjesztett valóság) egy jelentős mérföldkövéhez, a valóság-szimuláció viszonylag hosszú utat tett meg a kutatóközpontoktól a szórakoztatóiparig. Mára már marketingkommunikációs célokból is készítenek AR tartalmakat, ráadásul Magyarországon elég magas színvonalon.

Tovább

Lelkesítő reklámfilmmel készül az olimpiára a Samsung

2016. július 24. -

Mindössze két hét van hátra a 2016-os riói olimpia nyitóünnepségéig. Ennek örömére a Samsung Electronics - amely a vezeték nélküli eszközök kategóriában az olimpiai játékok nemzetközi partnere - bemutatta a sporteseményre készített, „A himnusz” címet viselő reklámfilmjét.

Kulcsszavak: reklám, olimpia, Samsung
Tovább

Az LG első Super Bowl reklámfilmjének fókuszában az OLED technológia áll

2015. december 25. -

Az LG első Super Bowl reklámfilmjét Ridley Scott produkciós cége, az RSA Films készíti, Jake Scott rendezi, középpontjában pedig az OLED technológiája áll. 

Tovább